Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

New York Jets – Miami Dolphins

Ber om ursäkt för lite sen rek, har varit lite upptagen, men ett par timmar har ni på er att bestämma om detta är värt att följa eller om jag pratar i nattmössan. Tar det någorlunda kortfattat denna gång.

Dolphins – Jets ikväll 19.00 svensk tid (går på TV10 för den som vill se matchen). En viktig match i AFC East mellan två lag som båda är 5-6. Inget av lagen har väl direkt imponerat våldsamt, det är nog inga Superbowl-kandidater vi ser ikväll.

Den viktigaste faktorn ikväll är Geno Smith, QB för Jets som nu är bekräftat att han ska spela. Smith har de fyra senaste matcherna varit direkt usel, inte en enda touchdownpass, kastat sju interceptions och fumblat två gånger. Varför han får spela är en gåta, men det är bara att tacka och ta emot, jag ser ingenting som tyder på att han plötsligt skulle börja spela bra just ikväll i matchen mot Dolphins.

Dolphins har precis som Jets inte varit fantastiskt bra, men med tanke på den turbulens man haft i laget så tycker jag ändå att man gjort det rätt bra. Man kommer att sakna skadade RB Daniel Thomas.

Statistik, ja såklart kan vi hitta sådan, exempelvis offensivt ligger Dolphins på 20:e plats om vi tittar på passing yards per game medan Jets ligger näst sist. Rushing däremot ligger Jets hyffsat bra till (8:a) medan Dolphins ligger 26:a. Defense passing ligger Dolphins på 14:e och Jets på 22:a. Defense rushing ligger Jets i topp medan Dolphins är 24:a.

Vad betyder då detta, ja i min värld så kommer Dolphins att passa medan Jets säkerligen kommer försöka springa. Dock kan man ju inte bara springa, och ger vi Geno Smith några chanser att passa så kommer han säkerligen att göra bort sig en eller ett par gånger. Dock kommer han säkerligen att spela lite försiktigare än tidigare då han måste inse att han är nära att bli petad.

Spelet då, ja två offense som inte direkt imponerat, och en QB som varit direkt usel de senaste matcherna. En match som betyder mycket för båda lagen, Dolphins har gjort 17, 22, 19, 20 och 16 poäng de fem senaste matcherna medan Jets mäktat med 30, 9, 26, 14, 3. Jag tror på en poängsnål historia och under 40 till 2.00 hos Marathon känns bra, spelbart ner till ca 1,80-1,85 enligt mig, så även ni som vill spela på exempelvis Unibet (1,95), Bet365 (1,90), Pinnacle eller Bwin (1,91) kan rygga om ni vill. 1u är normalinsats för mig.


Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

New York Jets – Miami Dolphins

  • Postad:
    01 dec 2013
    17:21
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 40
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,00
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    01 dec 2013
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-12-01 22:09

Slut 3-23 och pengar på kontot. Smith precis lika usel som väntat och det blev inte mycket bättre när Jets bytte QB i halvtid.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td