Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia Eagles – Arizona Cardinals

På söndag är det dags för Philadelphia Eagles att ta emot Arizona Cardinals hemma på Lincoln Financial Field. Vi kommer att få se två högmotiverade lag då Eagles kan gå upp i delad ledning i sin division vid vinst samtidigt som Cardinals jagar ett wild card.

Philadelphia Eagles
Man har vunnit sina tre senaste matcher mot Raiders, ett sargat Packers och Redskins och man har gjort det med bravur. Quarterbacken Nick Foles är i storform eller vad sägs som flest yards per attempt i NFL, högst andel passningar som leder till touchdown i NFL, 199 completed passes utan en interception och en completion rate på 63,6 % (60 % anses bra). Faktum är att Foles är den bästa quarterbacken i NFL genom tiderna under en och samma kalendermånad (November 2013), bara en sån sak. Eagles är totalt sett bättre på både passing- och rushing yards än Arizona och LeSean McCoy leder för närvarande NFL i rushing yards. Man kommer även till matchen med en vilovecka i bagaget.

Arizona Cardinals
Har fyra raka vinster men mot mycket mindre imponerande motstånd. Atlanta, Jacksonville och Houston är ligger samtliga på 2-9 för säsongen och är med det delat sist i NFL. Senaste vinsten mot Colts var dock imponerande och man vann med hela 40-11. Man har ett riktigt bra försvar mot springspel vilket man visade senast och tillåter bara i snitt bara 81 rush yards per match. Man passar mycket, vilket borde passa bra här då Eagles secondary inte är det bästa men de har gradvis blivit bättre under säsongen.


Nycklar till vinst
I ett ord: quarterback-matchupen. Foles ÄR bättre än Palmer. Anledningen till att Arizona spelar bra är deras D, som kommer få det tufft mot ett Philly som kan variera sitt spel bra mellan pass- och spring. Medan Foles har 16 TD och 0 INT så ligger palmer på 16 TD och 15 INT. Foles kan röra på sig om han behöver det och är pricksäker med bollen även on the move och har hittills 123 rushing yards den här säsongen och det bara på 7 matcher vilket gör att försvaret alltid måste vara på tårna. Palmers rushing yards? 10.


Sammanfattning
Eagles kör ett av ligans mest varierade anfallsspel i mitt tycke och har en dual-threat quarterback som kan springa om han känner för det. Arizonas försvar kommer att bli trött och McCoy har visat under säsongen att han kan ta sig förbi i princip vilket försvar som helst. Arizona rider på en våg av lätta motståndare på sistone och kommer här få det tufft på bortaplan.


Jag flatbettar men skulle sätta 2 av 5 units på Eagles -3. I övrigt så lirar jag även över 48 poäng i matchen till samma insats.
Amerikansk Fotboll

Philadelphia Eagles – Arizona Cardinals

  • Postad:
    29 nov 2013
    16:03
  • Rekare: Serj
  • Spel: 1 -3
  • Insats: 2,00
  • Odds: 1,86
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    01 dec 2013
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td