Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Seattle Seahawks – New Orleans Saints

Monday Night Football och en match som har alla förutsättningar att bli riktigt bra. Ettan i NFC West tar emot ettan i NFC South. Seahawks är 10-1 och Saints 9-2 inför matchen. Två bra lag som vi kommer att se i slutspelet och det är inte helt omöjligt att något av lagen kan gå riktigt långt.

Offensiva statistiken ligger Saints klart före i såväl total yards per game som passing yards per game, medan Seahawks har klart fler rushing yards. Kort sagt, ett av ligans bästa passanfall (tvåa i rankingen) ställs mot ett av ligans bästa runninganfall (tvåa i rankingen). Går vi över till försvaret så har Seahawks släppt till minst antal passingyards per game i ligan medan Saints är rankade trea i passförsvar, men bara 15/32 i rushförsvar – alltså den kategori av spel som Seahawks framförallt spelar.

Matchbilden borde vara ganska klar, Saints passar och QB Drew Brees försöker nå sin favoritmottagare Jimmy Graham som gjort hela 11 TD i år, medan Seahawks springer, springer lite till och sedan springer ytterligare lite grann och så småningom gör Marshawn Lynch en TD (9 i år). Lynch är listad som probable (knee) och jag räknar med att han spelar denna viktiga match.

Är det då så enkelt som pass mot rush. Ja delvis, och delvis inte. Seahawks QB Russell Wilson KAN passa, även om Seahawks ofta springer. Seahawks har faktiskt 8.7 yards per pass i snitt vilket är högst i ligan, lätt att glömma när man tänker att Seahawks ofta springer. Detta kombinerat med att man har 5 spelare som tagit emot 3-4 TD-pass var gör att man inte ska underskatta den delen av Seahawks anfallsspel.

Vad kommer vi då fram till, ja i min värld så blir det jämnt, men hemmaplan, det goda passförsvaret och kombinationen av ett bra rushanfall och ett inte oävet passningsspel gör att jag tycker att det väger över till Seahawks fördel. Linan på 5 är helt OK, en TD eller två FG är inte omöjligt och 1,94 hos Pinnacle är ett bra odds (i skrivande stund finns även –4,5 till 1,95 på PaddyPower och HT/FT till hela 2,10 hos samma bolag, men rekar jag det så lär ingen kunna följa för de oddsen försvinner troligen snart). Jag skulle spela ner till ca 1,80. 1u är normalinsats för mig. Största hotet mot reken är om Lynch inte skulle spela så kollar du reken sent så kan ju det vara värt att kolla innan du bestämmer dig för att eventuellt rygga.

Matchen visat på TV10 kl 02.30 natten mot tisdag för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Seattle Seahawks – New Orleans Saints

  • Postad:
    02 dec 2013
    15:39
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 1 -5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,94
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    03 dec 2013
    02:40
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-12-03 10:59

Slut 34-7, håller med Fastboy, blev inte ens nervöst :-)

Fastboy 2013-12-03 10:37

Tack för detta! Blev inte ens en smula nervöst!

Moffegrev 2013-12-03 09:10

Rätt god marginalen pa denna
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td