Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Zaglebie Lubin – Podbeskidzie B-B

Har hittat ett intressant spel från den polska ligan. Det är bottenmötet mellan Zaglebie Lubin och Podbeskidzie. Lagen ligger 14:e respektive 15:e i tabellen (av 16 lag) och är i stort behov av poäng.

I hemmalaget verkar det råda allmänt kaos, och idag kom chockbeskedet att målvakten Gliwa och mittfältaren Jez misshandlats av huliganer! Det tros bero på det dåliga spel som Zaglebie visat upp på slutet. Spelarna har polisanmält händelsen och överväger att lämna klubben. På nätet uppges det att de inte kommer till spel ikväll. Dessutom är ordinarie backen Banas avstängd. Missnöjet från "fansen" beror säkert på det dåliga resultaten man uppvisat på slutet. Endast två poäng på sex matcher.

Bortalaget parkerar på platsen framför i tabellen med två poäng mer inspelade. De har heller inte varit särskilt framgångsrika i år, men kanske har vändningen kommit nu? Man har två segrar på de tre senaste och senast slog man serieledarna Legia Warzawa med 1-0 på hemmaplan. Bortaspelet är dock svagare och man är hittills segerlös på bortaplan och bara tre poäng inspelade.

I inbördes möten är det också fördel Podbeskidzie. På de sex senaste matcherna har Podbeskidzie vunnit tre och spelat tre oavgjorda.

Trots Podbeskidzies dåliga bortafacit väljer jag att spela X2 beroende på:

- Kaoset med huliganöverfall som skakat Zaglebie Lubin.

- Tre ordinarie spelare saknas i Zaglebie Lubin.

- Podbeskidzies gryende(?) form.

- Det faktum att spelet går in vid oavgjort och Zaglebie Lubin bara vunnit två matcher på bortaplan.

Spelet är kanske inte värt maxinsats, men när man får 2.075 på X2 med ovanstående förutsättningar är det svårt att avstå en liten insats.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Zaglebie Lubin – Podbeskidzie B-B

  • Datum:
    05 dec 2013
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Polen
  • Liga: Ekstraklasa
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

solann 2013-12-05 19:00

Väldig bra rek. Man får lyfta på hatten
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td