Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Bengals – Indianapolis Colts

Dags att börja ta tag i söndagens matcher. Flera bra matcher så med start 19:00 blir det TV-soffa, kanske något ät- eller drickbart och NFL, följt av mer NFL och om ögonlocken orkar nattmatchen ännu mer NFL.

Vi börjar med första TV-matchen som mellan Bengals och Colts som har alla förutsättningar att bli en bra match. Ettan i AFC North tar emot ettan i AFC South, båda lagen är 8-4, QB-fajten mellan Dalton och Luck och WR-matchen A.J. Green (7 TD) mot T.Y. Hilton (5 TD), det här kan bli riktigt kul att kolla!

Vi börjar med att kolla lite statistik. Offensivt (yards per game) är Bengals 12:a och Colts 20:e (samma placeringar om vi kollar passningar, rushing är Bengals 18:e, Colts 20:e). Defensivt (yards per game) är Bengals 6:a och Colts 22:a. (YPG/passing är Bengals 8:a och Colts 17:e, rushing Bengals 8:a, Colts 29:a). Statistiskt fördel Bengals alltså.

Tittar vi på senaste matcherna har Bengals tre vinster på de fem senaste. Man har spelat fem hemmamatcher denna säsong och vunnit samtliga. Colts har också tre vinster på de fem senaste och har vunnit fyra av sex bortamatcher denna säsong.

Skademässigt ser det ok ut för båda lagen. Inget akut nytt rapporterat, och både A.J Green och T.Y Hilton är rapporterade som "full participation in practice".

Jag ser framför mig en bra match, mellan två bra lag. Båda lagen mixar pass och rush, även om vi förmodligen får se fler passing-yards än rushing-yards. Två bra QB som båda emellanåt kan blanda fantastiska passningar med rent katastrofala beslut. Det jag tror fäller avgörandet är att Bengals försvar är bättre och att de är bra på hemmaplan. Linan ligger just nu på 6,5 vilket betyder att man behöver vinna med en TD vilket inte ska vara omöjligt och 1,97 hos Marathon känns helt ok, spelbart ner till ca 1,80 enligt mig. Finns även till 1,95 exempelvis hos Pinnacle. 1u är normalinsats för mig. Ett alternativ för den som gillar dubblar kan vara att ta ML och kombinera med exempelvis Seahawks ML i TV-matchen efter (rek kommer snart).

Matchen visat på TV10 kl 19.00 på söndag för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Cincinnati Bengals – Indianapolis Colts

  • Postad:
    06 dec 2013
    19:40
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 1 -6.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,97
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    08 dec 2013
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-12-08 22:16

Slut 42-28 och pengar på kontot :-) Blev aldrig särskilt spännande efter att Bengals gått till 21-0. Colts nådde visserligen 21-14, men strax därefter gjorde Bengals ytterligare en touchdown. Ruskigt dåligt försvarsspel av Colts, men det klagar vi ju inte på när vi spelat Bengals :-). Nu blir det en kort andningspaus innan kvällens andra match.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td