Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Francisco 49ers – Seattle Seahawks

Söndagens andra TV 10-match (jag har även rekat Bengals – Colts). En match mellan tvåan och ettan i NFC West där jag väljer att spela den lite förvånande underdogen.

Vi börjar med statistiken. Offensivt yards per game ligger 49:ers 28:a och Seahawks 11:a. (passing 49:ers 31:a och Seahawks 22:a och rushing, där båda lagen är starkast, 49:ers 7:a och Seahawks 3:a. Defensivt är det ligans bästa försvar totalt Seahawks mot femman 49:ers (passing Seahawks 1:a, 49:ers 3:a och rushing 49:ers 11:a och Seahawks 13:e).

Totalt är 49:ers 8-4 och har vunnit tre av de fem senaste. Hemma har man vunnit 4 av 6 denna säsong. Seahawks, som är 11-1, har sju raka vinster och har förlorat en av sex bortamatcher (mot Colts i week 5).

Jag ser en matchbild där båda lagen förmodligen springer en hel del, men såväl 49:ers QB Kaepernick som Seahawks QB Wilson kan ju hiva iväg skapliga passningar också när de är på det humöret. Som jag skrev förra veckan så har Seahawks 8.7 yards per pass i snitt vilket är högst i ligan, lätt att glömma när man tänker att Seahawks ofta springer. Detta kombinerat med att man har 5 spelare som tagit emot 3-4 TD-pass var gör att man inte ska underskatta den delen av Seahawks anfallsspel. Motsvarande siffra för 49:ers är 7.6 yards och det ligger man nia i statistiken på.

Jag tror på en jämn match, men där jag ändå baserat på Seahawks starka försvar och den imponerande krossen av Saints förra veckan (måste vara den lugnaste rek jag någonsin fått in) så tycker jag att Saints ska ha goda möjligheter att vinna och när vi får hela 2.31 hos Pinnacle Seahawks-seger så hugger jag, tycker att oddset borde legat högst runt 2 ggr och hade nog förväntat mig en lina på typ Seahawks-1. Linan ligger just nu på +2,5 så den som är lite försiktigare än jag kan ju ta den. 1u är normalinsats för mig.

Jag var också lite sugen på under-spelet (41), men båda lagen har gjort minst 20 poäng var de senaste tre veckorna så jag avstår, även om två rushing-lag och två bra försvar skulle kunna båda för låg score.

Matchen visat på TV10 kl 22.25 på söndag för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

San Francisco 49ers – Seattle Seahawks

  • Postad:
    06 dec 2013
    19:45
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,31
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 dec 2013
    22:25
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Serj 2013-12-09 11:35

Satt också och lurade på underspelet, känns alltid som att SF gör få poäng mot bra lag men jag avstod också tyvärr.

Tomte 2013-12-09 01:32

Slut 19-17 efter att 49ers avgjort med 31 sekunder kvar. Såhär i efterhand är det lätt att vara klok och se att jag borde ha gjort som Serj och tagit handikappet, men blev väl lite girig och jagade oddset - har gått väldigt bra i NFL ett tag. Även underspelet hade ju varit en bra idé... oh well, en vinst och en förlust idag så på det stora hela break-even och pengar kvar att satsa på nästa match. :-)

Serj 2013-12-07 14:42

Tycker också det är lite förvånande att Seahawks är underdogs, bortaplan till trots. Fegade tidigare i veckan och tog +2.5 så nu får vi hålla tummarna.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td