Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chicago Bears – Dallas Cowboys

Ännu en dag, ännu en match. Dags för Monday Night Football mellan Bears och Cowboys. Matchen visas på TV10 med start 02.30 natten mot tisdag för den som vill kolla.

Vi börjar med statistiken som vanligt. Offensivt (yards/game) ligger Bears 8:a och Cowboys 22:a (passing Bears 5:a, Cowboys 15:e, rushing Bears 21:a, Cowboys 27:a). Defensivt (yards/game) Bears 29:a, Cowboys 32:a (passing Bears 15:e, Cowboys 32:a, rushing Bears 32:a, Cowboys 27:a),

Tittar vi på senaste matcherna har Bears (6-6, tvåa i NFC North) två vinster på de fem senaste. Man har spelat sex hemmamatcher denna säsong och vunnit fyra. Cowboys (7-5, tvåa i NFC South) har tre vinster på de fem senaste och har vunnit två av sex bortamatcher denna säsong.

Skademässigt har Bears några spelare listade som probable, men inga nya rapporterade allvarliga skador. Cowboys skadelista börjar se vettigare ut än på länge även om man har ett halvdussin spelare som probable.

Det är inga jättelag vi ser, även om båda kan gå till slutspel. Jag tror inte att vi kommer att se något av lagen i Superbowl om vi säger så. Cowboys försvar har ju varit legendariskt dåligt i år, men de har också haft mycket problem med skador. Förmodligen får vi en jämn match mellan två taggade lag.

Vad ska vi spela då? Ja, det går såklart att hitta argument för båda lagen när det nu förmodligen blir en jämn match, men det som lockar mig denna match är underspelet. Visst, det är två dåliga försvar, och båda lagen kan flytta bollen snabbt i luften. Romo (QB Cowboys) har spelat bra i slutet på matcherna i ett par matcher nu, men linan ligger på hela 48 och det är högt. Bears har gått under den linan fyra av de fem senaste matcherna och Cowboys har bara gjort över 24 poäng en gång på bortaplan i år. Det blir troligen minusgrader i Chicago och kallt väder brukar inte betyda highscoring-games, även om vi såg några undantag som bekräftar regeln i gårdagens matcher. Jag tror som sagt på en jämn match där jag inte tror att något av lagen tar några onödiga risker.

Jag spelar under 48 till 1,95 hos TonyBet, finns även till exempelvis 1,94 hos Betsson och 1,91 hos ett flertal bolag. 1 u är normalinsats för mig och jag skulle spela ner till ca 1,80-1,85.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Du som läser reken – skriv gärna en kommentar om vad du tycker. Saknar du något – skriv det så kanske nästa rek blir ännu bättre – det är ju för er jag skriver – mitt spel är redan lagt. Jag vet ju att de flesta tycker att mina rekar är rätt ok, men varje gång får jag tre röster på 0,5 – det vore ju jätteintressant att veta vad det är du/ni avskyr med mina rekar, oavsett om jag skriver om Allsvenskan eller NFL.

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Chicago Bears – Dallas Cowboys

  • Postad:
    09 dec 2013
    18:16
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 48
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,95
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: TonyBet
  • Datum:
    10 dec 2013
    02:40
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2014-01-01 02:50

Förtydligande: Jag som novis och kollar andra rekar och spel kan lätt få uppfattningen om att detta rör sig om ett spel att den sammanlagda målfabrikationen inte får övergå 48 poäng... Då man gör en egen analys av reken ser man detta direkt, förmodar jag, men det finns ju de som följer rakt av och de kan nog, precis som mig, missförstå rekens egentliga spel...

Eller, är det något jag TOTALT missat i denna rek som borde fått mig att inse vad det är spelet går ut på...?

;-)

Min enda invändning, alltså... :-)

Pilkast 2014-01-01 02:45

Hmmm... Har läst reken nu, lååångt i efterhand då jag ville kolla vem jag kämpar emot - ser ju, med "facit" i hand att du är i princip oslagbar... Men, faan den som ger sig, hehe...!

Det jag undrar över i denna rek är att jag, som novis i denna sport, har svårt att se att det är U 48 poäng för något lag, för det är väl det som är spelet, eller...? Detta skulle jag vilja sett tydliggjorts - annars inga som helst invändningar då du har med det som i alla fall jag, som novis, behöver för att kunna bilda mig en uppfattning om jag skall följa eller inte. Eget arbete krävs ju alltid, enligt mig...

Gillar kombinationen av rena statistiska fakta och funderingar kring hur spelet kommer arta sig i stort, på plan... :-)

Kör hårt - du är en klar tillgång för sharps, det skall gudarna veta...

Serj 2013-12-11 11:03

Bears gjorde väl poäng varje possession tror jag, Cowboys försvar är som du skriver brutalt dåligt. Synd för reken men skönt för en annan som håller på Philly

Tomte 2013-12-10 05:47

Slut 45-28 och inte ens nära. Vi fick kylan och vi visste att det inte var några superförsvar... men ett par plastkoner hade ju gjort det bättre i denna match. Horribelt. Lika stenklar som vissa rekar jag skrivit lika iskall var denna och det är bara att beklaga för er som valde att rygga.

Tack återigen till er som skrivit vänliga kommentarer efter "betygsattacken" och 2.83 till slut trots den borde betyda toppbetyg om man räknat bort detta och det känns ju i alla fall bra att veta att ni som läser och sätter betyg på riktigt gillar det jag skriver.

phyxiux 2013-12-10 02:15

Grymt bra skriven rek! Tar rygg på denna

Tomte 2013-12-10 00:31

Tack lodjmaster och Grnvit. Jag har fullt förtroende för att admin löser detta på något bra sätt. Nu ska "bara" reken gå in, så tittar vi på nästa omgång sedan :-)

Grnvit 2013-12-10 00:01

Har inte följt dig på några spel än men jag har läst några rekar du skrivit och jag imponeras varje gång. Dels av texten och även utav resultaten. Märks att du har koll på det du gör! Keep it up!

lodmajster 2013-12-09 23:46

tomte jag vet att grabbarna som driver sidan har koll på fusket.
Finns en viss rekare på sidan som har 10 olika konton och röstar från samma ip.
Fortsätt med dina välskrivna rekar, betyget kommer ordna sig jag lovar!

Tomte 2013-12-09 23:27

Tack tompa87. Att ett eller annat troll inte gillar mig och sätter 0.5 kan jag leva med, men 38 st på någon timme... samtidigt som en annan rek gick från under 2 till 3.6... ja då spelar det inte så stor roll hur bra jag rekar...

Tomte 2013-12-09 23:24

Tack Moffegrev. Tagit ett par djupa andetag nu. Surnade till över det uppenbara myglandet - man är väl lite tävlingsmänniska och eftersom folk inte kommenterar så mycket så blir ju medelbetyget ofta den feedback man får. Oh well, hoppas att admin kan gå in och kolla så att tävlingen blir rätt :-)

tompa87 2013-12-09 23:22

Det är uppenbart att det sitter nått troll bakom spakarna, jag vet inte vem/vilka det är som gör det, men om du får under 3 i snittbetyg för en sån här välbygd rek måste ju alla förstå att något är knas. Admins kanske kan se över situationen, är ju ohållbart att folk lägger ner så mycket tid som du gör (du är ju bland dem 4-5 st som faktiskt bygger upp reken ordentligt) och sen blir sloofootad av en massa tröttmössor med för mkt fritid! BRA rek, jag ryggar!

Moffegrev 2013-12-09 23:11

Bra rek, skit i spammare och troll.

Tomte 2013-12-09 21:34

Efter att ha läst kommentarerna under en annan rek så är det lätt att ha misstankar om vem som står bakom "betygsattacken". Jag tycker bara att det är j-vligt tråkigt - jag lägger ner tid på att försöka skriva så bra rekar som möjligt - att då någon försöker sabba hela rektävlingen och att jag hamnar i skottlinjen känns j-vligt tråkigt... det är väl fånigt men för mig är betygen och feedbacken viktig. :-(

Tomte 2013-12-09 21:09

Nu hände det något lustigt... eller tråkigt... efter 24 röster var snittbetyget 3.32, nu har plötsligt 62 röster lagts och snittbetyget är 1.54... alltså 38 bottenröster... klart att man kan misstänka att det är samma person som fuskade i förra månadens rektävling som plötsligt bestämt sig för att angripa mig. OM det skulle vara så att ni alla plötsligt tycker att reken är helkass så får gärna någon berätta vad som är fel... :-(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td