Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Man Utd – Shakhtar

Detta är min första rek här på Sharps, så jag hoppas att ni inte är allt för taskiga.

Matchen jag har valt är United - Shaktar. United är redan klara för avancemang men behöver ta poäng för att bli grupp 1a, medans Shaktar ligger 2a, en poäng framför Leverkusen.

I vanliga fall hade jag avstått spel helt på United här, med tanke på eventuell luftning av truppen. Men inte denna kväll.

United har nu snart gått igenom höstsäsongen och ligger på en nionde plats med 22 poäng efter 15 omgångar. Under all kritik, patetiskt, kalla det vad ni vill.

Moyes ifrågasätts av fansen efter förluster mot Everton och Newcastle på hemmaplan under senaste veckan. Här ser jag en chans för Moyes och resterande av laget att få tillbaka en del förtroende från fansen. Sett ur det perspektivet har man inte råd att tappa poäng i kväll.
Medan man har gått uruselt i Premier League har man gjort det jäkligt bra i Champions League. Man har tvålade bland annat till Leverkusen med 0-5 senast på bortaplan.

Robin Van Persie har varit borta ett par matcher, men förväntas att vara spelredo i kväll igen, vilket är ett stort lyft och kan bara påverka laget positivt.

Shaktar är ett snabbt och tekniskt lag som byggt sin offensiv med hjälp av brassar, som Bernard, Teixeira, Douglas och Luiz Adriano, har skaffat sig en del erfarenhet i Champions League genom åren.
Man leder Ukrainska Premier League efter 18 spelade matcher och nu har man gått in i vinteruppehåll, tills ligan fortsätter någon gång i Mars. Så man kan lägga allt krut på kvällens match i Manchester.
Men i kväll tar Champions slut för dem. Det går helt enkelt inte att pressa tillbaka United på Old Trafford i 90 minuter. Inte när man heter Shaktar.
En stor del av Shaktars framgångar i Champions är tack vare deras fantastiska hemmapublik, vilken dem inte har hjälp av ikväll.

När man får detta oddset på United hemma i Manchester, trots en formsvacka tackar jag bara och tar emot. Inte varje dag man får över 2 gånger degen på Englands mesta mästare.

Var inte alltför hårda och rygga på egen risk.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Man Utd – Shakhtar

  • Datum:
    10 dec 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

olofsson92 2013-12-10 22:53

Skön 1-0 vinst. Dock inte allt för övertygande. Men men, kul att den gick in.

V75fahlle 2013-12-10 22:49

Tack för denna

alive 2013-12-10 22:42

Snyggt! Tack för den.

olofsson92 2013-12-10 16:22

United släpper inte till 3 bollar på Old Trafford. Men visst, målar dem 3 gånger har du @8 på det.
Lycka till

muumiin 2013-12-10 15:00

Tror dock tvärt om..Man u kommer inte ställa bästa 11an och deras backup är under all kritik. Tror på en målrik match som shaktar vinner med 2-3.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td