Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Denver Broncos – San Diego Chargers

Jag provar en rek även till Thursday Night Football, och hoppas att jag slipper en betygsattack från någon som vill visa sitt missnöje med reksystemet den här gången – det går ju utmärkt att vädra sitt missnöje i forumen.

Match i AFC West mellan ettan och trean, Superbowl-kandidaten Denver Broncos (11-2) och San Diego Chargers (6-7) som får svårt att nå slutspelet även om de fortfarande har en teoretisk chans. Kan det sluta på mer än ett sätt? Jag återkommer till det.

Vi börjar med statistiken. Offensivt (yards/game) ligger Broncos överlägset 1:a medan Chargers är 4:a (passing Broncos 1:a, Chargers 4:a, rushing Broncos 12:a, Chargers 20:e). Defensivt (yards/game) är Broncos 25:a och Chargers 28:a (Passing Broncos 29:a, Chargers 28:a, rushing Broncos 7:a, Chargers 19:e).

Tittar vi på senaste matcherna har Broncos 4-1 på de fem senaste, medan Chargers har 2-3. Broncos är obesegrade hemma medan Chargers är 3-4 på bortaplan.

Skademässigt har Broncos en lång lista, men med de allra flesta listade som probable. Chargers lista är något kortare, och även här är nästan alla probable.

Lagen möttes i week 10 och Broncos vann då på bortaplan med 28-20 i en match där QB Peyton Manning hade en bra dag och kastade fyra TD-pass och passade över 300 yards.

Jag ser framför mig en bra match mellan två bra lag. Säkerligen med mycket bollar i luften – det är ju två passningsskickliga lag som möts. Ska Chargers ha någon chans så tror jag att de kommer försöka hålla långa anfall för att hålla Manning på bänken så mycket som möjligt.

Spelet då, ja det är ju huvudfrågan. Att tro att Broncos vinner känns inte som att sticka ut hakan alltför långt, men 1.20 är ju inget jätteroligt odds och över 80% sannolikhet att de vinner, nja det känns sådär. Linan på 10 känns också hög, om än inte omöjlig, men lockar inte våldsamt, så långt stämmer min analys med oddssättarna.
Där jag hittar spelvärdet är återigen i över/under-spelet där linan är på höga 56,5. Det är en hög lina, men det är också två offensivt skickliga och defensivt lite mindre skickliga lag som möts. Broncos tre senaste matcher har gått över denna lina men tittar vi lite på statistiken så har Chargers bara gjort över 24 poäng i två bortamatcher i år och sedan vecka 3 har man bara en match som gått över 56,5. Det kombinerat med att Chargers har allt att spela för och att jag tror att man kommer att försöka spela ett relativt långsamt anfallsspel för att hålla Manning på bänken så mycket som möjligt, gör att jag väljer underspelet. Förra matchen slutade som sagt 28-20 och lyckas bara Chargers hålla någorlunda koll på Broncos förvisso väldigt skickliga anfall, så ska matchen gå under linan.

Jag spelar under 56,5 till 2,02 hos Dafabet, finns även till 2.00 hos exempelvis Pinnacle. Spelbart ner till ca 1.85-1.90 tycker jag. 1 u är normalinsats för mig.

Matchen visas 02.25 natten mot fredag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Denver Broncos – San Diego Chargers

  • Postad:
    12 dec 2013
    16:56
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 56.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,02
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Dafabet
  • Datum:
    13 dec 2013
    02:25
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-12-13 06:07

Tack för era kommentarer kusagwa och olofsson92. Kul att vi fick lite cash.

Tomte 2013-12-13 06:05

Slut 20-27 och pengar på kontot :-) Chargers lyckades bra med att hålla Manning på bänken.

olofsson92 2013-12-12 21:53

Grejen är ju den att har Manning en bra dag så kan poängen enkelt sticka iväg. Själv testar jag Broncos -10 Men kör nog även en rygg på ditt spel. Fin rek. Lycka till

kusagwa 2013-12-12 21:46

Fin rek. Kan nog bli en TV-pengsrygg. Skönt med ingen skola imorgon.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td