Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas Cowboys – Green Bay Packers

Ännu en söndag med härliga matcher och jag fastnar direkt för mötet mellan Cowboys och Packers där jag tycker att oddssättarna är fel ute, även om vi har en nyckelskada i Packers.

Cowboys (7-6), tvåa i NFC East, tar emot Packers (6-6-1), trea i NFC North. Den stora nyheten inför matchen är att Packers QB Aaron Rodgers kommer att missa matchen p g a skada. Han ersätts av Matt Flynn, och det är såklart en försvagning, men jag tar ändå Packers i denna match - återkommer till varför nedan.

Vi börjar med statistiken. Offensivt (yards/game) ligger Cowboys 22:a och Packers 5:a (passing Cowboys 15:e, Packers 9:e, rushing Cowboys 24:a, Packers 10:a). Defensivt (yards/game) är Cowboys 32:a och sämst i ligan medan Packers är 21:a (Passing Cowboys 32:a, Packers 21:a, rushing Cowboys 28:a, Packers 25:a).

Tittar vi på senaste matcherna har Cowboys 3-2 på de fem senaste, medan Packers har 1-3-1. Cowboys är 5-1 hemma medan Packers är 2-4 borta.

Skademässigt saknar Cowboys Dwayne Harris (WR, 2 TD), Sean Lee (LB, 11 matcher i år) och Bruce Carter (OLB, 13 matcher) medan Packers framförallt kommer att sakna QB Aaron Rodgers. Detta är såklart ett jätteavbräck för Packers.

Bra hemmastatistik för Cowboys och Matt Flynn som QB i Packers, och ändå väljer jag att spela Packers +7. Varför då - jo ni som såg Bears - Cowboys förra veckan förstår precis varför. Cowboys försvar är ju sämst i ligan och de visade verkligen upp varför. De växlar mellan två försvarsspel - antingen lämnar man en jättelucka att springa i och då kommer Eddie Lacy (RB Packers, listad som probable, jag räknar med att han spelar) att ha en heldag, eller så lämnar man jätteluckor att kasta i, och då spelar det ingen roll att det är Flynn istället för Rodgers som QB - de luckorna som de lämnade förra veckan skulle en tolvåring träffa och då borde även Flynn, som förvisso inte är någon storstjärna men ändå har hängt kvar i NFL sedan 2008 klara det. Packers har ju som vi ser av statistiken ett rätt bra anfallsspel, och att man inte skulle klara av att göra poäng på Cowboys, trots avsaknaden av Rodgers, har jag svårt att tro. Cowboys har inte vunnit med mer än 7 poäng sedan vecka 8 och med +7 får vi pengarna tillbaka om de mot förmodan skulle vinna med en TD.

Med tanke på Rodgers skada så tar jag det lite försiktigt och spelar Packers +7 till 1,80 hos Pinnacle, spelbart ner till 1,65-1,70 enligt mig. 1u är normalinsats för mig.
Den lite modigare kan mycket väl spela ML till 3,50 hos Betsson eller 3,40 på flera bolag.

Matchen visas 22.25 söndag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Amerikansk Fotboll

Dallas Cowboys – Green Bay Packers

  • Postad:
    14 dec 2013
    23:04
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 +7
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,80
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    15 dec 2013
    22:25
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-12-16 15:15

Funderade själv på överspelet men lyckades av någon anledning låta bli det, men det blir ju mer spännande så här, hade +7 och ML så jag ska väl inte klaga :-)

Arch 2013-12-16 13:57

Bra jobbat, kul att det satt till slut. Får jag säga att jag bara softade till ett överspel...

Serj 2013-12-16 12:12

Oerhört nervigt och underhållande. Och bra rekat också för den delen.

redleaf87 2013-12-16 10:10

Detta var nog den bästa match jag sett. Otrolig nagelbitare andra halvan. Var nära att stänga av teven vid 26-3 men gjorde rätt att se vidare hade ML GB Packers.

Tomte 2013-12-16 01:51

Slut 36-37 och pengar på kontot :-)

Dallas-ledning med 26-3 i halvtid och jag satt och längtade efter den där tolvåriga QB:n som skulle kunna göra något vettigt - för Flynn gjorde det inte. Andra halvlek var rollerna omvända och Cowboys försvar var precis så uselt som jag väntat och Packers gjorde TD på alla sina fem bollinnehav. Varför Cowboys slutade springa och kontrollera klockan i andra och istället fick för sig att passa på nästan allt begriper jag inte, men jag klagar inte så länge jag inte har tippat på dem :-)

Tomte 2013-12-15 17:57

Låter logiskt det du säger kusagwa, men när jag kollar just nu rasar Packers-oddset och linan på bred front utan att jag hittar några nya nyheter. Det är väl som vanligt att hela världen har läst min rek och agerar på den... eller något... :-)

kusagwa 2013-12-15 15:57

Kan inget om NFL i princip men borde inte frånvaron av Rodgers göra så att public trycker ner Cowboys och ger Packers bättre odds/lina?

Tomte 2013-12-15 15:07

Du kan ha en poäng Arch, Romo är duktig och får han till en fantastisk match så är spelet såklart i fara, men så är det ju alltid. Dock ska ju Cowboys stoppa GB:s anfall någon gång ibland för att vinna - och Bearsmatchen (eller för den delen hela säsongen) imponerade ju inte. Det finns såklart inga garantier - jag ser det som typ 60/40 och då finns det i mitt tycke spelvärde. Jaja, ikväll vet vi :-)

Arch 2013-12-15 14:51

Inte illa, dock missar du (eller inte nämner) flera aspekter. Förnedringen mot Bears, det lär ge mer bränsle åt Cowboys. Förnedringen mot Bears för att man inte använde Dez, alls nästan. Kan komma en överreaktion och Dez ser 10+ pass och GB har ingen som kan stoppa honom. Faktiskt så att GB pass rush har varit dåligt och deras passD är bara statistiskt lite bättre än Dallas. Romo är riktigt bra QB, speciellt när han inte är pressad och kommer att skära sönder GBs pass försvar om de inte kommer åt honom snabbt och ofta. Och frågan är om GB kan göra det när de måste ha ett öga på en mycket duktig-när-frisk Murray. Ser du på de senaste matcherna där det fanns en bra RB (bortser från ATL och NYG och deras gamla och lama) - CHI, PHI, MIN och DET - så släppte GB i snitt över 200yds på marken per match. Forte 125/1, Shady 155/0, AD 146/1, Bush 117/1 och även backups hade nästan 100yds i flera matcher där. Den +7 liger lite löst om jag får säga

kolan76 2013-12-15 08:15

Grym rek. Tack för den:-)

Tomte 2013-12-14 23:35

Tack bettingmaster. Jag har funderat på speldagbok men problemet är att jag i perioder inte alls har möjlighet att lägga genomtänkta spel, och då vill jag varken reka eller skriva halvslarvigt rekade spel i en dagbok. Därför har jag så här långt valt att "bara" skriva rekar och något inlägg då och då i någon tråd när jag tycker att jag har något någorlunda vettigt att säga :-)

bettingmaster 2013-12-14 23:23

En speldagbok vore inte fel med tanke på hur bra spel du lägger. Ruggit bra rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td