Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cornelle Coger – Euro Coin

Här spelar jag en H2H i lopp 3 på Östersund, i kväll. Det är hästen Euro Coin som skall vara före Cornelle Coger i mål.

Spelet baseras i mångt och mycket på kuskarna där min idé har en mycket bättre och mer rutinerad kusk i mitt tycke! Det långa upploppet på Östersundstravet (218meter) jämnar även det ut skillnaden i att motståndaren står 20 meter bättre till från start. Litet fält gynnar även detta tilläggshästarna...

Sett till hästarna så är väl dessa ganska likvärdiga där ingen av dem sticker ut nämnvärt. Båda verkar ha hyfsad form och är travsäkra. Det är ett litet fält där det skall mycket till att det skall strula och att mitt val sitter fast eller dylikt. Det jag sett av hästarna är att Euro Coin skall vara av en liten bättre kaliber. CC anmäld skor runt om, med sulor under och Euro Coin barfota bak.

Nej, här skall kusken vara av yttersta vikt och jag bygger min rek på detta. Helena Ehn har jag knappt hört talas om och hennes kuskstatistik är absolut INGET att hurra för... Har inte vunnit på två år och segrarna 2010 och 2011 misstänker jag komma från monté. Ingen av kuskarna har kört någon av hästarna förut vilket kan vara både plus och minus. Jimmy H. Andersson har klart bättre statistik och vunnit 21 segrar i år - det klart bästa året i hans karriär.

I dessa \"skitlopp\" så är det OFTAST kuskprestationerna som avgör och att se att Helena Ehn kommer göra det bättre än Jimmy H. här känns tveksamt. Som ni ser är detta en ovanlig rek för att vara mig, då jag oftast spelar på att den ena hästen är bättre än den andra - här är det kuskarnas kapacitet som nästan enbart framhålles. Hur än loppet blir kört så skall det vara Jimmy H. som går segrande ur denna batalj.

Vi får oddset 2.55 och jag anser att de vänt oddsen helt fel här - det är min idé som borde vara den klara favoriten och därmed är detta en kanonodds och spelas till maxinsats... Skall ta detta minst 6/10 och allt över 1.60 är då spelbart.

Lycka till, om någon följer...!

Edit: Euro Coin nu ändrad till skor runt om - ingen större betydelse, hoppas jag - har inte hört något annat i alla fall...
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Cornelle Coger – Euro Coin

  • Postad:
    16 dec 2013
    18:07
  • Rekare: Pilkast
  • Spel: 2 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,55
  • Info: H2H
  • Bet365
  • Datum:
    16 dec 2013
    19:03
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Östersund
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

PatrikLindwall 2013-12-16 19:30

Riktigt fint spelat!

Pilkast 2013-12-16 19:29

Tack, skall ni ha! Satt ju enkelt - om den gjort det utan galopp på motståndaren får vi aldrig veta men att kusken gjorde skillnad här är jag helt övertygad om - och det var ju vad reken gick ut på, i stort...

;-)

sirlarsson 2013-12-16 19:15

Satt fint som snus!

putte64 2013-12-16 18:49

Jag gör samma bedömning som du.
Tillägget gör att de ser ganska jämna ut på papperet, men Cornelle Coger är en snigel ut och det är inte ens säkert CC ligger före EC efter 500m.
Och precis som du säger är det milsvid skillnad på kuskarna.
Hade du sagt något om startsnabbheten hade du fått fem i betyg.
Bra rek, klart spelvärt

dzeno 2013-12-16 18:37

STENKLAR

sirlarsson 2013-12-16 18:24

Ryggar!

laxdasen 2013-12-16 18:24

Klart den sitter! Analysen urstark!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td