Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mr Concept – Ibra Gigant

Här spelas Ibra Gigant i en H2H mot Mr Concept. Här är hästarna ganska likvärdiga men jag går mycket på intrycket senast och där dessa två möttes på just kvällens bana Östersund.

Ibra Gigant var då den klart starkaste till slut och spurtade till en klar seger till slut. Var i slutkurvan ute i fjärde, femtespår och var mycket bra. Skall vara ännu bättre nu. Båda går med samma balans nu som senast. Banan var MYCKET konstig och krävande sist och det är olika förutsättningar nu då Mr Concept har framspår och skall laddas. Kuskarna likvärdiga, enligt mig!

Ibra Gigant får återigen börja från de bakre regionerna vilket inte är någon nackdel - tränaren tror på klart vettig chans igen.

Mr Concept har man gett olika indikationer på men jag tror det kan bli en jobbig början för denne då den inte är en raket från start. Lite många tvåor i raden för att man skall tycka denna har någon riktig skalle - bör få det serverat här för att duga mot min idé.

Det långa upploppet gynnar helt klart Ibra Gigant om denne gör om loppet senast. Båda ekipagen står bra inne på pengarna och har bra form, med plus på min idé!

Här får vi höga 2.65 på Unibet och detta är taget alla dagar i veckan, särskilt med sista loppet på näthinnan. Oddset 2.40 finnes på Bet365 och här får man väga de olika bolagens respektive regler innan man väljer vilket odds som är bäst. På Unibet måste min idé vara före motståndaren och dessutom vara minst sexa i mål - på Bet365 räcker det med att Ibra Gigant är före Mr Concept i mål och erhåller ett godkänt resultat för att H2Hen skall sitta... Så lite högre odds på Unibet men hårdare krav.

Jag anser att min idé skall vinna minst hälften utav gångerna och ett odds över 2.00 är då bra. Här får vi klart över så detta blir även det ett maxspel för mig...

Lycka till, om någon följer...!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Mr Concept – Ibra Gigant

  • Postad:
    16 dec 2013
    19:10
  • Rekare: Pilkast
  • Spel: 2 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,65
  • Info: H2H
  • Unibet
  • Datum:
    16 dec 2013
    20:10
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Östersund
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

laxdasen 2013-12-17 16:18

DU ÄR REKKUNG!!!

Pilkast 2013-12-16 20:30

Tackar!

sirlarsson 2013-12-16 20:29

Två fantastiska rekar irad, keep it up!

PatrikLindwall 2013-12-16 20:25

snyggt!

Pilkast 2013-12-16 20:25

Satt ju fint även denna - vi får även här aldrig veta om det var en riktigt bra rek, eller inte, men jag klagar inte - det är ju trav det handlar om...!

;-)

sirlarsson 2013-12-16 19:26

Klart vi är med!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td