Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Trabzonspor – Buraspor

Vet inte om jag får lägga rekar längre jag fuskar ju så mycket som det påstås. Men jag lägger denna som REK ändå då det känns som ett bra spel.



Rekar inte ofta från Turkiet men har fått fram bra info om avbräck i bortalaget + att hemmalaget är mycket starka hemma.


Trabzonspor har ett så starkt lag att man borde ligga högre upp i tabellen. En sjundeplats efter 14-omgångar är en miss räkning. Det beror mest på deras svaga bortaspel och kanske att man spelat mycket matcher i höst med spel i ligan, inhemska cupen och EL-gruppspelet. Hemma på Hüseyin Avni Aker Stadium är man dock ruggigt starka med hemmaraden: 6-1-0 13-2.

Förlorade senast i ligan på bortaplan med 3-2 mot mittenlaget Gaziantepspor. Men då låg mycket fokus på sista matchen i EL några dagar senaste. I EL spelade man 0-0 i torsdags borta mot Lazio. Den poängen gjorde att man vann gruppen och i Europa spelet har man visat klassen, dags att göra det fullt ut i ligan nu också när europaspelet tar uppehåll.


Saknar avstängde mittfältaren Zokora i denna match. Ett avbräck. Annars ser skadeläget bra ut.


Bursaspor ligger på tiondeplats i ligan fyra poäng efter Trabzonspor. Formen är väl okej med 1-2-1 i fyra senaste ligamatchera.


På bortaplan har man raden: 4-0-3 8-8 och den bortaraden är ju bra och det som är mest oroande med detta spel.


Annars har man rätt tung avbräck idag:

Först så är Colin Kazim-Richards avstängd idag. Sen saknas även backen Basser som är skadad till dagens match. Sen saknas Batalla och Pinto sedan tidigare. Många offensiva avbräck till dagens match.


Jag lade denna till 1.95 i spreaden tidigare nu nere i 1.90 hos Sportingbet. Ner till 1.80 spelar jag ettan här.
Fotboll

Trabzonspor – Buraspor

  • Postad:
    16 dec 2013
    16:20
  • Rekare: patrik_g
  • Spel: 1
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Sportingbet
  • Datum:
    16 dec 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Turkiet
  • Liga: Superligaen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-12-16 20:23

1-2 60-min och där sprack det spelet.

Åker på första torsken hemma som det verkar just idag.

Skit

lillsorken 2013-12-16 17:17

Bra rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td