Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Valladolid – Celta Vigo

Då var det dags för en rek igen, det var ett tag sedan den senaste, men jag hoppas att den goda formen håller i sig!

Jag tittade igenom dagens utbud ganska noga (vilket inte var så svårt eftersom det kändes ganska klent) och jag har hittat ett odds som jag tycker sticker ut!

Ikväll tar Valladolid emot Celta Vigo på sin hemmaarena och här tycker jag oddsen är för höga på Celta Vigo = givet spel!

Spelbolagen har gjort Valladolid till klara favoriter. Detta förstår jag inte alls.
I mina ögon borde Celta vara knapp favorit!

*Valladolid - ligger nästjumbo i tabellen med sina 12 poäng efter 15 spelade matcher i ligan, man har släppt in 25 mål bakåt medans man endast har producerat 16 mål framåt. Man saknar den riktiga bredden i truppen. Laget har en bra målskytt i Guerra men där bakom är det väldigt tunt. Att våran Svensk Daniel Larsson är lagets tredje bäste målskytt med sina 2 mål säger mycket tycker jag.
Laget har dessutom usel form, med 3 oavgjorda och 3 förluster på sina senaste 6 matcher. I senaste matchen (cupen) spelade man 0-0 hemma mot Vallecano, innan dess åkte man som väntat på stordäng, mot Real Madrid och före det förlorade man hemma mot Osasuna med 0-1.

*Celta Vigo - ligger för närvarande på 15 plats i ligan, 4 placeringar framför Valladolid. Man har har gjort 20 mål framåt och släppt in 23 bakåt. Celta Vigo har egentligen ett ganska bra lag, med många spelare som har gott om offensiva talanger, och när dom nu har fått spelet att stämma så ser det riktigt bra ut.
För formen verkligen på gång! Senast i cupen besegrade man Bilbao på hemmaplan med 1-0, i matchen innan dess besegrades Almeria med 3-1 för att innan dess torska mot borta mot Socidad med 3-4 i en match som Celta Vigo lika väl hade kunnat vunnit. Celta Vigo har vunnit 4/7 senaste matcher.

*Skadeläget/trupperna - Ser riktigt bra ut för Celtas del som numera bara har Llorca på skadelistan, och tränaren som för övrigt är Luis Enrique väntas starta med bästa möjliga startelva då han i spansk press uttalar tydligt hur viktig denna fight är för att få lite distans till strecket och man når 13:e platsen vid en ev seger.
Valladolid har 2 spelare på skadelistan, Oscar och Perez. Väntas annars komma till spel med ordinarie spelelva.

*Motivering - Jag tycker att Celta Vigo är ett bättre lag och har en bättre bredd/trupp än vad Valladolid är/har, dessutom är Valladolids form riktigt dunkel, medans Celtas går åt motsatt håll med 2 raka segrar, dessutom har Celta varit bättre på resande fot denna säsong, men det kanske allra mest intressanta, är ändå att spelet har sett klart bättre ut på slutet för Celtas del, och att laget nu i stort sätt är skadefritt igen, efter att ha haft lite problem tidigare under säsongen.

Klart marknadshögst erbjuder just nu Pinnacle där vi får generösa 3.14.
Jag anser att Celta vinner denna matchen mer än var tredje gång iaf, vilket gör detta spelvärt.

Jag håller ändå nere insatsen en aning och lägger 6/20 Units.

Som sagt, jag hoppas att mitt fina flyt kan hålla i sig och att Celta Vigo plockar hem alla 3 pinnar ikväll!

Vill ni se mina resultat från mina tidigare rekar så hittar ni alla rekar och resultat i mitt Spreadsheet!
Fotboll

Valladolid – Celta Vigo

  • Postad:
    16 dec 2013
    14:42
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 2
  • Insats: 600,00
  • Odds: 3,14
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 dec 2013
    22:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

soffipropp 2013-12-17 00:24

Helt kass 3-0! Celta drog på sig en ruskigt onödig utvisning 10 min i andra halvlek vid ställningen 0-0, sen var det rullgardin ner:(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td