Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leicester – Manchester City

Ikväll är det dags för kvartsfinaler i engelska ligacupen Capital One Cup, där Manchester City åker till King Power Stadium för att möta Leicester och ta sig ett steg närmare Wembley och finalen!
Detta tror jag att dom klarar av ganska enkelt!

Mitt spel blir att Manchester City vinner med minst 2 måls marginal.
Jag tycker att vi får ett mycket generöst odds då de flesta bolag erbjuder över 2 ggr fläsket på att City vinner med minst 2 måls marginal.

Motivering:

I normala fall, om bägge lagen går in med samma inställning till matchen och spelar med bästa möjliga manskap så vinner ju City denna matchen med minst 2 måls marginal 8-9 ggr av 10. Men om detta hade varit ett normalt fall i PL eller någon final i någon cup, så hade vi givetvis inte blivit erbjudna detta oddset utan kanske neråt 1,5-1,6....
Men trots att detta är cupen och city givetvis kommer lufta en del spelare och Augero är borta, så har dom så bra trupp och kommer ha så många spelare på planen att jag tror att dom fixar detta!

Manchester City - Har hysterisk form som alla vet och bara öser in mål framåt! I senaste matchen slog man Arsenal med 6-3 och före det piskade man självaste Bayern Munchen med 3-2 trots bortaplan.
Tränare Pellegrini prioriterar trots allt cupen ganska högt och har spelat med starka startelvor i samtliga matcher i cupen! Han kommer inte ha sämre lag på planen idag när det är dags för kvartsfinal!
I engelsk press talas det mycket om Gudetti ska få chansen idag, och visst hade det varit kul att se han på planen! Han finns iaf med i truppen.

Leicester - Har gjort det bra i cupen, men nu tar det stopp! Formen har dippat en aning de senaste matcherna, då laget endast har en pinne på de senaste 3 matcherna, denna tog man senast då man fick 0-0 mot Burnley. Innan dess har man 2 raka torsk mot Brighton och Sheffield Wednesday och idag ställs man mot spelare av helt andra kaliber!
Utöver detta så kommer denna matchen inte alls särskilt lämpligt då Leicester har en stor och viktig match på lördag, då man möter QPR som toppar serien... Vid vinst på lördag så är man uppe på samma poäng som QPR och ett avacemang till PL är givetvis enormt mycket viktigare än cupen, men visst kommer laget vara taggat när det kommer finfrämmat!

Slutsats:
City bara trummar på i match efter match och varför skulle dom inte göra det i denna också? Laget spelar med ett härligt flow och har bra gubbar på alla positioner! När laget nu ställs mot betydligt enklare motstånd, än vad som har varit fallet i de 2 senaste matcherna, så behöver man inte toppa laget för att vinna denna fajt med minst 2 måls marginal! Tränaren satsar på att vinna allt och tar cupen på största allvar och har som nämnts spelat med bra startelvor i tidigare matcher också.
Senaste mötet lagen emellan var ett dubbelmöte 2011 i FA cupen, den gången tig sig City vidare efter 2-2, 4-2

Jag har spelat detta till 2.1 på Bet365, men det finns troligen till högre odds på andra sidor. Då jag anser att spelet har stort värde så lägger jag 12/20 units.

Ni hittar alla mina tidigare rekar och resultat i mitt spreadsheet!

Lycka till ni som ryggar!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Leicester – Manchester City

  • Postad:
    17 dec 2013
    17:25
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 1 200,00
  • Odds: 2,10
  • Bet365
  • Datum:
    17 dec 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Annat
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-12-18 00:57

1-3 och vinst för spelet!

patrik_g 2013-12-17 19:24

Bra rek daxs för City att börja vinna borta nu
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td