Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Uni Cluj – Otelul Galati

Provar en ren statistikrek. Hittar ingen info om skadade/avstängda spelare. Min rumänska är inte så bra och det är inte Google Translates rumänska heller....Rekommenderar därför låg insats men dock ett roligt spel.

Universitatea Cluj (inte att förväxla med CL-kända CFR Cluj) ligger näst sist i den rumänska högstdivisionen men har vid seger här häng på lagen ovanför strecket. Som så många andra bottenlag är man betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan. Hemmaspelet har inbringat 12 poäng på nio matcher medan bortaspelet endast hemfört en pinne.

Man har dessutom vunnit de tre senaste hemmmamatcherna vilket gjort att man närmat sig lagen ovanför. Efter dessa tre hemmamatcher har man två raka förluster, men dessa var borta mot fyran respektive tvåan i serien.

Bortalaget Otelul Galati parkerar på trettonde plats i serien, fem poäng före Universitatea Cluj. Hemmalaget skulle alltså närma sig betydligt om man tog en trepoängare. Även Otelul är betydligt bättre hemma än borta och har spelat ihop 14 av sina 18 poäng på hemmaplan.

Formen hos Otelul är heller inte den bästa. Man visserligen hemma senast mot jumbon Corona Brasov, men då ska man komma ihåg att Corona bara tagit en poäng och gjort tre mål på sina nio bortamatcher. Dessförinnan hade Otelul en oavgjord och tre förluster. Räknar man bortamatcher har man sex förluster på sina sju senaste försök. Och för att hitta en bortaseger får man gå tillbaka till ligapremiären. Även då stod Corona Brasov för motståndet och de ligger som sagt sist i serien.

När lagen möttes tidigare i år på Oteluls hemmaplan vände Otelul sista kvarten från 0-1 till 2-1. Men då spelade Cluj hela andra halvlek med en man mindre.

Sett till historien har man möts åtta gånger på Cluj hemmaplan med fyra segrar för Cluj, tre oavgjorda och bara en en seger för Otelul vilket var i mitten av nittiotalet.

Jag tycker oddsen borde vara betydligt mer jämna i den här matchen. På den raka 1:an får man 3.10 vilket är alldeles för högt i min värld. Jag väljer dock att spela DNB då jag tror att Otelul kan gneta till sig en pinne men 2.10 på DNB är alldeles för bra för att inte testas. Hos Bet365 får man även 1.80 på +0,5 till fördel för Cluj som kan vara värt att testas.

Är det någon som sitter på info kring skador får de gärna posta i kommentarsfältet.

BOL om ni ryggar.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Uni Cluj – Otelul Galati

  • Datum:
    19 dec 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Rumänien
  • Liga: Liga 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

BroderH 2013-12-19 20:13

1-0 i 92:a Det tyckte jag faktiskt att jag var värd!

bettingmaster 2013-12-18 20:53

Enligt Transfermarkt så har Otelul Galati fullt manskap medan Cluj har 1 spelare skadad (spelat 1 match) och en spelare avstängd (spelat 10 matcher).
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td