Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lord Mirabelle

PLATSSPEL - ROMMETRAVET - LOPP 8 - SPELSTOPP 20:53 - BET365


Här spela Lord Mirabelle, PLATS, till oddset 2.75, på Bet365.

Hästen har bra form, bra läge, är startsnabb och Kajsa kör helst i ledningen om hon kommer dit. Banan är ju ett frågetecken för de flesta hästarna och så även för Lord Mirabelle - var senast 3:a på en riktigt knepig bana, från spets och LM gillade inte detta underlag. Gjorde det alltså klart bra ändå. Banan ikväll ser, trots allt, ut att hålla ganska bra, är inte tungsprungen och det är ett plus för min idé. Skall gå barfota fram och skor bak vilket är ordinarie balans.

Motståndet ikväll är inte av någon högre kaliber - har mött mycket bättre hästar genom livet. Har nu två starter i kroppen efter vila och bör vara klar för en riktigt bra prestation. Startade för knappt en vecka senast och detta är i klart minsta laget och jag hoppas och tror att detta inte sitter i kroppen nu (varför starta, i sådana fall?), utan istället fört fram hästen ordentligt.

Motståndarna har vidare klart sämre lägen och då en av de främsta favoriterna har 10:e-spår och en annan sjunde och dessutom starttrög så ser det bra ut för Lord Mirabelle att kunna knipa en plats bland de 3 i kväll. Favorit är nummer 3, Donald Duck Tooma, vilket är ett ekipage som jag inte tror något på alls. Nummer 10, You Two kommer till slut och är gynnad av det 205 meter långa upploppet, precis som Lord Mirabelle - starka hästar som orkar hålla farten är klart gynnade av slika upplopp...

Kajsa Frick är dessutom mycket bra känd med kvällen bana då hon huserat här i räjongen hela sitt liv. Lord Mirabelle är lättplacerad och går både i spets och bakifrån - besitter både styrka och speed. Drömscenariot här vore helt klart ledningen eller andra ytter, vilket inte är omöjligt alls.

Lord Mirabelle torde ha en del kvar att göra på travbanan då han som sexåring enbart startat 37 ggr och har platsat 17 av dessa med raden 7-4-6 och det ger en platsprocent på nästan 46, vilket är riktigt bra. Dryga 18 i vinnarprocent.

Plusfaktorer:

+Startsnabb
+Bra läge
+Kort resa
+Stark
+Speedig/snabb
+Lopp i kroppen
+Form

Minusfaktorer:

-Kort tid mellan starter
-Ev. frågetecken för banunderlag
-Någon galopp för mycket
-Något skör


Här spelas Lord Mirabelle 3 units till oddset 2.75 på Bet365 - jag håller nere insatsen lite då minusfaktorerna är något många och oddset bara okey... Anser att LM skall ta platsen knappt hälften av gångerna under kvällens förutsättningar - så spelbar ned till en bit över 2.25. Ha koll på ATGs odds då de i skrivande stund klart matchar nätbolagens...


Lycka til,l om någon följer...!
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Trav

Lord Mirabelle

 • Postad:
  20 dec 2013
  19:59
 • Rekare: Pilkast
 • Spel: 1 1-3
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,75
 • Info: Platsspel
 • Bet365
 • Datum:
  20 dec 2013
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Romme
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-12-22 14:31

Surt, fastnade bakom trött häst och drogs sist i fältet - avslutade sedan riktigt bra och hade haft en bra chans på en plats bland de 3, utan detta missöde... Nya tag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här