Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pescara – Padova

Dagens spel hittar jag i Italien och Serie B, där Pescara tar emot Padova. Pescara går för närvarande som tåget och ligger just nu på en sjätte plats med sex segrar och två oavgjorda de åtta senaste ligamatcherna.

Pescara är väldigt målfarliga på hemmaplan också, man har gjort nio mål de tre senaste hemmamatcherna och det kommer garanterat bli fler idag. En annan del som talar för Pescara idag är moroten att ha möjlighet att klättra upp till en tredjeplats vid vinst idag.

Padova ligger just nu på 19:e plats och riskerar såklart nerflyttning om man inte lyckas vinna lite matcher när Serie B går in på sista halvan av säsongen. Problemet är att man tagit poäng de fem senaste matcherna men fyra är oavgjorda. Man har helt inte förmågan att omvandla ett poäng till tre. Sen att man är bedrövlig på bortaplan hjälper till att man inte lyckats bättre, en vinst och sju förluster på elva bortamatcher är inte okey.

Padova har bara en match där man hållt nollan så det ger vissa indikationer på att det kan slinka in ett å annat ikväll också. Speciellt när man möter ett Pescara fullt med självförtroende.

Spela på Pescara @1,8
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Pescara – Padova

  • Datum:
    20 dec 2013
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie B
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

PatrikLindwall 2013-12-20 23:11

Tillslut fick Pescara in bollen, gött det! 1-0

lillsorken 2013-12-20 14:51

Bra rek ryggas
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td