Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pittsburgh – Minnesota

Ganska tamt utbud idag. Har letat igenom utbudet och fastnat för ett bra odds i NHL!

Mitt spel blir att Pittsburgh besegrar Minnesota i nattens drabbning som går av stapeln i Pingvinernas hemmaarena Consol Energy Center! Här ligger de stora spelbolagen mellan 1,8-2,2 i odds och klart marknadshögsta erbjuder Nordicbet med finfina 2.2 gånger pengarna!

Pittsburgh - går ruskigt starkt för tillfället! Laget toppar sin division hela 12 poäng före 2:an Washington. Pingvinerna har en målskillnad på mycket starka 112-78, vilket är näst bäst i hela NHL, bara Chicago är bättre på den punkten! Man har under December månad 7 vinster och endast 1 förlust och den kom mot starka Boston. Pittsburgh ståtar nu med 5 raka vinster! Skadeläget i Pittsburgh ser inte jättebra ut om man ska vara ärlig, då dom dras med en del skador och avstängningar, framförallt i defensiven men detta har dom gjort ett tag nu och lyckats om möjligt ännu bättre än med sina ordinarie spelare. Senaste avbräcket är Engel som är avstängd medan Letang, Martin, Orpik och Scuderi är skadade. Men spelarna som har ersatt dessa har gjort det otroligt bra, vilket jag tror att dom gör igen! I offensiven saknas Ebbet, Megna, Glas och Bennet. I senaste matchen som man vann mot Rangers så var även Malkin borta pga av en lättare skada i benet, och det är osäkert om han kommer till spel redan inatt.

Minnesota - Har gått ganska bra denna säsongen och har på 36 matcher 20 vinster och 16 förluster inklusive övertid och straffar. Man ligger för närvarande 4:a i sin division och man har en målskillnad på 84-83. Formen får betraktas som okej då man har 3 vinster och 3 förluster senaste 6 matcherna.
Skadeläget ser relativt bra ut för Minnesota om man bortser från att man saknar lagets kanske viktigaste och bästa spelare denna säsong nämligen förste målisen Josh Harding, men man saknar även forwarden Mikael Granlund.
Man saknar för övrigt den där riktiga toppspelaren i Minnesota, som öser in poäng. Poängbäst i Minnesota är just nu Zach Parise på sina 27 poäng.

Motivering:
I normala fall försöker jag att hålla nere insatserna när det gäller hockey, då jag tycker att det är en ganska slumpartad sport, där mycket hänger på målvakterna! Även denna gången håller jag nere insatsen en del då det är hockey, men jag har ändå mycket god tro på det här spelet, särskilt eftersom Minnesota saknar sin målvaktsklippa som har varit lagets viktigaste spelare denna säsong! Istället får Niklas Bäckström chansen, Niklas har dock inte spelat på ett tag och han har under denna säsongen spelat 12 matcher, och detta med ett mindre lyckat resultat! Han har nästan släppt in dubbelt så många mål som Harding per match!
När han nu ställs mot kanske världens bästa hockeyspelare, Pittsburghs lagkapten och ledaren av hela NHL:s poängliga Sidney Crosby, som dessutom är i absolut toppslag, så tror jag att han får det svettigt! Skulle dessutom Malkin komma till spel så stärker givetvis det mitt spel ytterligare! Man har dessutom mycket duktige Chris Kunitz tillgänglig, som har gjort 35 poäng på 36 matcher under denna säsong!
Pittsburgh har även ligans bästa målvakt i Fleury, som har gjort det ruskigt bra denna säsong! Han har ju varit en bra målvakt i många år nu, men frågan är om man han inte har tagit sitt spel till ytterligare en nivå i år! Han saknar en vinst mot ett enda lag i NHL - just Minnesota, dessa har han mött 5 ggr och har fått pisk av i samtliga matcher. Snacka om att han kommer vara laddad inatt! Lagen möttes aldrig under 2012 men möttes vid 3 tillfällen 2011 varav Pittsburgh vann de 2 senaste matcherna!

När vi erbjuds 2,2 på hemma-is på Pittsburgh så kliver jag in alla dagar i veckan, mot vilket lag som helst! Visst saknar man en hel del spelare, men som sagt så har ersättarna gjort det riktigt bra, och när nu Minnesota saknar sin fantastiskt viktiga målvakt så tror jag att det blir jobbigt för Minnesota!

Men det är ju som sagt ändå hockey och därför väljer jag att hålla nere insatsen till 5/20 units.

Ni kan se alla mina tidigare rekar och resultat i mitt spreadsheet! Hittills har jag en ROI på 142% och 8/15 vunna spel med ett snittodds på 2.39.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Ishockey

Pittsburgh – Minnesota

  • Datum:
    20 dec 2013
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-12-20 06:10

Tack Web
5-2 Pittsburgh, och ytterligare cash i plånkan

Webslice 2013-12-20 02:58

4-1 nu i andra periodpausen och jag tror mig kunna tacka och bocka redan nu för ett SHARPHT tips. Snyggt jobbat jocklon!!!

jocklon 2013-12-19 17:17

jo stämmer alldeles utmärkt pilkast! hade nog lite bråttom idag
nu har jag gjort om och gjort rätt!

Pilkast 2013-12-19 17:07

Är inte Mikael Granlund också finne - om man skall vara petnoga, hehe...?!

jocklon 2013-12-19 16:32

Men det finns en svenska Nicklas Bäckström dock inte keeper... Fixat, sorry

gufimuse 2013-12-19 16:19

Nicklas Bäckström är finne
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td