Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leyton Orient – Crawley Town

Hittar mitt spel i England League 1 där Leyton Orient möter Crawley Town. Leyton ligger på en första plats men har inte visat sig från sin bästa sida de senaste veckorna med tre raka oavgjorda i ligan. Leyton har också Wolves tätt hängande efter sig och en vinst idag hade verkligen lättat på trycket inför ett hektiskt spelschema över jul och nyår. En annan ståndpunkt är att Leyton Orient nästan alltid spelar bra på hemmaplan och har sju vinster och två oavgjorda de senaste tio matcherna. Det kommer alltså krävas en ganska speciell insats av gästerna för att sno poäng här.

Crawley Town ligger i mitten havet av League 1, närmare bestämt plats 15. Crawleys problem i år är som jag skrev om Padova igår, att förvandla ett poäng till tre. De sex senaste matcherna så är fem oavgjorda. En annan sak som talar för Leyton är att Crawley bara har en vinst från de åtta senaste bortamatcherna.

Det kommer krävas en grym match ifall Crawley ska kunna straffa Leyton som har varit livsfarliga på den sista tredjedelen av planen hela säsongen med 43 gjorda mål.

Spela på Leyton Orient @2,0
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Leyton Orient – Crawley Town

  • Datum:
    21 dec 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td