Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Peaberry

Till morgondagens V75:a som körs på Bergsåkers travoval, tror jag mig ha hittat ett mycket bra odds, på en häst som jag tror vinner detta löp!

Mitt spel handlar om nr 2 Peaberry i V75-6! Peaberry ger finfina 4,25 ggr fläsket som vinnare på bet365.

Varför tror jag att Peaberry vinner detta loppet då?

*Spåret - Hästen startar från bricka 2 bakom bilen över 1640 meter - med andra ord har Peaberry lottats till bästa tänkbara spår.

*Kusken - den som sitter upp bakom Peaberry är Jennifer Tillman, en kusk som har kört Peaberry vid många tillfällen tidigare i karriären och känner med andra ord hästen väl. Ekipaget har segerdefilerat vid 3 tillfällen tillsammans tidigare!

*Löpningscenario - loppet kommer med största sannolikhet att köras på ett mycket passande sätt för Jennifer Tillman och Peaberry! Hästen är mycket snabb ut bakom bilen, och när hästen innanför inte är tillräckligt startsnabb för att kunna hålla ut Peaberry i starten, så vågar jag nästan påstå att det är garantispets här! Jennifer har tydligt uttalat sig att hon kommer köra i spets denna gången.

*Formen - ja, just formen är verkligen på topp för tillfället för Peaberry! I senaste starten vann hästen mycket enkelt och pliktskyldigt från ledningen, mot skralt motstånd, men man kan inte göra mer än att vinna och samtidigt se mycket fin ut och gå i mål med sparade krafter. Gången före dess var Peaberry ute mot betydligt hårdare hästar och även den gången tog Peaberry ledningen mycket enkelt från samma spår som är fallet denna gången, dock släppte Jennifer ledningen den gången, då Ed Rapide var framme i ett tidigt skede. I den starten så gick Peaberry i mål som 2:a, bakom just Ed Rapide, som är en mycket bra häst. Dessutom satt Peaberry fast i rygg på denna och såg superladdad ut över linjen och klättrade upp i Ed Rapides rygg den sista biten!

*Travsäker - När man spelar på hästar utanför streckspelen, alltså t.ex vinnare eller plats, så känns det såklart bättre när hästen man spelar på är relativt travsäker, och inte har massa galopper i raden! Peaberry är mycket travsäker och har endast blivit diskad för galopp vid ett tillfälle av sina 36 starter! I hästens senaste 14 starter så har det endast blivit en galopp.

*Motstånd - tycker inte att det finns några riktigt vassa konkurrenter som kan plocka ner Peaberry från spets, så till vida att det inte blir tokkörning mot Jennifer. Värst emot Peaberry är väl Robert Berghs två hästar Tresor D Inverne samt Amour d Inverne. Skulle Robert få för sig att köra stenhårt hela vägen mot Jennifer och Peaberry så blir det såklart svårt, men då sänker ju Bergh iaf minst en av sina egna hästar, vilket jag inte tror att han är beredd att göra.

*Okänslig för banunderlag - i dessa lite kallare tider så kan ofta banorna spela hästarna ett spratt. Hästar som är vana att gå barfota kanske behöver slänga på skor och i värsta fall t.om brodd i skorna. Just Peaberry bekommer inte detta då hästen normalt tävlar med skor och hästen trivs som bäst när det är lite kallare ute!

Slutsummering:
Som ni ser tycker jag att det mesta talar för Peaberry! Perfekt läge, perfekt distans, lämpligt motstånd, stallet och Jennifer tror mycket på sin häst, troligtvis blir det ledningen, okänslig för om banan inte skulle bli toppfin, hästen är travsäker och formen är på topp!
När vi erbjuds superfina 4,25 på bet365 så tvekar jag inte en sekund på detta spelet! Ska man dessutom jämföra oddset mot konkurrenternas vinnarodds på Peaberry som blir det ännu mer givet att spela till 4,25. Expekt erbjuder 3,35 och Unibet erbjuder 3,9 på detta spelet, med andra ord så skulle man nästan kunna spela detta oddset för att det ligger såpass mycket högre än det andra sidorna! Att Peaberry vinner detta loppet, med dessa förutsättningar minst 1 av 4 gånger kan jag garantera! Detta gör att oddset 4,25 är väldigt spelvärt!

Jag anser att detta spelet är värt en ganska bra peng. I mitt fall så blir det 8/20 Units på detta lir!

Vill ni se mina tidigare resultat och rekar så hittar ni dom i mitt spreadsheet!

Hittills har jag en ROI på 145%, 9/16 vunna spel med ett snittodds på 2.38!

Lycka till om någon tar rygg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Peaberry

  • Postad:
    20 dec 2013
    22:29
  • Rekare: jocklon
  • Spel: Vinnare
  • Insats: 800,00
  • Odds: 4,25
  • Bet365
  • Datum:
    21 dec 2013
    15:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-12-21 20:37

Tack Gubbs, det värmer
Alltid kul när liren går så bra som dom har gjort ett tag nu, man får vara glad så länge det sitter i!
Detta blev ju perfekt hela vägen - lätt till spets och sen bestämma i behagligt tempo för att bara sprinta undan på lätta ben med till synes mycket krafter i behåll!

Pilkast 2013-12-21 20:15

Snyggt rekat! Varulvs info var ju skit i alla fall denna gång... Med facit i hand skulle du fått högre utav mig, men nu är det för sent - bra jobbat, i alla fall! Fortsätt så... :-)

cezaire 2013-12-21 17:06

Grymt bra rek. Tackar!!

Fyran 2013-12-21 13:38

Som Pilkast säger: Snygg rek. Sedan att jag inte tror på den är en annan femma. Lite färgad är jag väl då jag är lite allergisk mot TT's spikar, varav Peaberry är en...

Mooseman 2013-12-21 13:31

Bra rek! Det blir nog en spik på mitt V75 och en slant på vinnare.

Pilkast 2013-12-21 13:17

Reken jättebra, inga fel där alls - informativ och gedigen. Men, när jag/vi har sådan information som varulv erhållit, då vet jag inte vilket betyg jag skall sätta. Normalt sett en 4 eller mer, men med tanke på infon från varulv gör att du får 2.5 av mig då risken för att din rek trycks sönder och/eller får vara med i en idiotöppning på en kanske knepig och tungsprungen bana och som gör att denne är rökt efter ett halvvarv... Lite tveksam till oddset också - lite för klent för min smak. Skulle nog behövt 5 ggr minst och med varulvs info än mer...

Med detta sagt en jättesnygg rek!

Men lycka, till! :-)

lillsorken 2013-12-21 10:45

Bra rek ryggas

jocklon 2013-12-21 06:23

Jag tror inte att det finns en chans i världen att Västerbo collect kan hålla ut peaberry! På den punkten tar jag mer än gärna ett sidobet men visst kan det bli så att Bergh trycker på peaberry.. Men jag tror att Peaberry kan fixa det ändå, men självklart inte om det går 1.10 första varvet. Men till 4,25 ggr degen så är detta ett mkt bra spel enligt mig! Men visst är det större chans att den förlorar än vinner loppet, men att den vinner mer än var fjärde gång är jag övertygad om, därav anser jag att det är ett högt spelvärde här.. Men den som lever vid 16:20 får se lycka till med din häst Bearhawaii idag! Synd på spåret, men vi jobbar in den ändå!

varulv 2013-12-20 23:16

VC är startsnabb när hon laddas, imorgon kommer det att gasas för allt vad tygeln håller för att hålla ut Peaberry, räkna med en idiotöppning. Svarar VC spetsen så släpps det direkt till pappa bergh när han kommer, resten svaras det mot. Om peaberry tar spets så kommer bergh att forcera till dödens och trycka peaberry till graven. Peaberry är inte ett bra vinnarspel imorgon.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td