Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Verona – Lazio

Har hittat ett odds i den italienska ligan som jag tycker sticker ut lite väl mycket för att inte provas. Det är matchen mellan Verona och Lazio.

Hemmalaget Verona är nykomlingar i serien och har till de flestas förvåning presterat riktigt bra. Efter 16 spelade omgångar är laget sexa med klart häng på Europaplats nästa säsong. Grunden till den fina placeringen är hemmaspelet där man vunnit sju av åtta matcher och endast släppt in sju mål. Med ett lite bättre bortaspel (6 poäng på 8 matcher) hade man faktiskt kunnat vara med i toppstriden! Formen ser något diffus ut på papperet med endast fyra poäng på fem matcher, men då är tre av dessa på bortaplan där laget som sagt är klart svagare. Senast fick man bara 0-0 mot bottenlaget Catania och avsaknaden av den brasilianska stjärnan Jorginho var stor i Verona. Jorginho har gjort sju mål på femton matcher och missade matchen mot Catania p.g.a. influensa. Till helgens match är dock Jorginho tillbaka vilket är mycket viktigt för hemmalaget.

Bortalaget Lazio har samma trend som sina motståndare. Man är starka hemma i Rom men otroligt svaga borta. Hittills i år har man bara mäktat med fyra oavgjorda matcher på bortaplan och lika många förluster. Och man har bara lyckats få in sju mål på åtta matcher. Tränare Petkovic är pressade och hade det inte varit för avancemanget i Europa League och förra veckans seger hemma mot bottenlaget Livorno hade han nog varit på arbetsförmedlingen denna helg istället för på tränarbänken!

När det gäller skador och avstängningar får Verona som sagt tillbaka sin oerhört viktige mittfältare Jorginho jämfört med förra veckan. Även backen Gonzales (10 matcher i år) förväntas vara tillbaka från skada förra veckan.

Lazio har en del ändringar sedan senast. Rumänske backen Radu missar matchen p.g.a. influensa och playmakern Hernanes (13/2) är avstängd. Viktiga mittfältaren Alvaro Gonzales är fortsatt borta och har inte spelat nu på tre veckor.

Jag tror det kommer bli en jämn match och Verona är långt ifrån någon stenklar vinnare. Men oddsen är intressanta då jag spelat Verona till 2,90 och går t o m att hitta till 2.99 hos Pinnen! Jag skulle prova en hemmaseger ner till 2,55-2,60 då Veronas hemmaform och Lazio usla bortaform tilltalar mig.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Verona – Lazio

  • Datum:
    22 dec 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

NiLu 2013-12-22 20:59

Tack för degen, sätt hur säkert som helst!!!!

PatrikLindwall 2013-12-22 16:55

Japp, bra rek och en fin övertygande seger för Verona.

kolan76 2013-12-22 16:50

Bara att casha in. Tack BroderH

Lawio 2013-12-22 12:00

Grym rek.

kolan76 2013-12-22 11:16

Bra rek.

Pilkast 2013-12-22 00:17

Snygg rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td