Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Washington Capitals – Anaheim Ducks

Dettta är min första REK här på sidan. Jag skriver inte denna för Rek-tävlingen. Så betyget ni ger är inte viktigt. Utan vill bara dela med mig, om att jag tror Ducks kommer vinna denna matchen, och det kommer att bli över 5.5 mål.

Washington Capitals blandar och ger. Dom är väldigt ojämna och spelar "vinna en förlora en" matcher. Deras förstakedja med Ovechkin och Bäckström är otroligt bra, då båda ligger på 41 poäng, Ovechkin med 30 mål, Bäckström med 33 assister. Och inte konstigt nog så är dom det 2a bästa laget i NHL i Powerplay. Men resterande kedjorna imponerar inte så värst. Dom förlorade senaste mot Devils, på hemmais, efter att ha förlorat en 4-1 ledning i 3e perioden. Målvakten är inte confirmed, Grubauer har spelat lite bättre än Holtby dom senaste matcherna. Men i en intervju nu senast, så sa dom att Holtby är deras "NR1 guy". Han kommer förmodligen starta, brukar även starta hemmamatcherna. Vilket jag tycker är bra för Ducks.

Anaheim Ducks är heta just nu. Dom har vunnit 8 raka. Och slog team rekordet nu senast mot Islanders efter att ha legat under 3-1 och vända till 3-5. Dom har vunnit 3 raka i deras roadtrip, nu är det deras sista match och den dom förmodligen ringat in på kalendern (återkommer till det).
Innan dessa 8 raka matcher då?, Otroligt bra på hemmais, lite sämre på bortais (men fortfarande bra). Varför? Bl.a skador och att bara förstakedjan med Getzlaf, Perry och Penner producerade offensivt. Nu däremot så 2a och 3e kedjan börjat spela bättre. Selänne som hade flera matcher (tror det var 8 matcher) utan poäng, lossnade det för och nu har han spelat mycket bättre, inte nog med det så kom Perreault tillbaka från skada och dom två samarbetar mycket bättre, och 2a kedjan börjar producera. Silvferberg kom tillbaka från skada och gjorde mål direkt. Mot Devils så fick han hoppa in i förstakedjan och spela med Gezlaf och Perry, och gjorde det väldigt bra, vilket samtidigt balanserade kedjorna. Så Ducks skadeproblem börjar ljusna till.

Ducks Powerplay är inget imponerande, ligger på 23e plats. Både Ducks och Capitals Penalty Kill är inget imponerande heller då dom båda ligger på 20 resp 21 plats
I dessa 8 matcher som Ducks har vunnit har dom bara släppt in 2 eller mindre mål i varje match förutom nu senast mot Islanders, då stod Andersen i mål. Inatt kommer med störst sannolikhet Hiller stå, och han har varit fantastiskt dessa senaste matcher.

Ducks trivs väldigt bra i 5mot5, 3e bäst i NHL. Washington är på 20e plats. Disciplinen på Ducks är mycket bättre också, då dom drar betydligt färre utvisningar än Capitals.

Varför är denna matchen inringad på kalendern för Ducks då?
Detta är första matchen för tränaren Boudreau mot sitt gamla lag Capitals. Nu kan man diskutera fördelar och nackdelar med att vilka som kommer vara mest taggade. Tränaren för att vinna över sitt gamla lag eller spelarna som ska vinna över sin gamla tränare. Det jag tror är att båda lagen kommer vara taggade, men fördel för Boudreau han känner spelarna, deras styrkor och svagheter. Vet vad som kommer trigga dom osv.

Sammanfattning: Detta är sista matchen i roadtripen för Ducks. Dom har redan vunnit 3st och jag tror dom kommer avsluta det med vinst för att sedan gå fira jul med sina familjer. Capitals går emot ett utav NHL's hetaste lag för tillfället. Boudreau kommer tillbaka till Washington. Capitals första-kedja producerar, dom andra njaa. Ducks 3 kedjor producerar. Ducks är bättre 5mot5 och drar vanligtvis inte så många utvisningar och spelar disciplinerat därför lär det bli färre Powerplay chanser till Capitals som är otroligt bra på PP. Målvaktsidan så är Hiller klart mycket bättre och i otrolig form oavsett vem av Grubuer/Holtby som står för Capitals.

Anaheim Ducks ML
2 Units x 1.917


Washington släpper in många mål och samtidigt gör många mål på sistone. På deras 4 sista matcherna har det slutat 9mål, 6 mål, 7mål och 9mål. På dom senaste 10 matcherna har 4 matcher slutat på 5 mål och resten gått över linan 5.5.
Måste gå tillbaka 13 matcher för att hitta senaste matchen som slutade under 5 mål. Jag tror att det kommer bli MINST 5 mål i matchen är med, och sannolikt mer än så.
Ducks blandar o ger med Ö/U men dom som har gått under linan har varit defensiva lag så som NJ Devils ,Minnesota Wild och LA Kings. När dom väl har spelat Över 5.5 så har matcherna slutat med 7 eller mer mål.

Capitals - Ducks Ö5.5
2 units x 1.847


Jag kommer satsa 2 units. Vilket är ett standardbet för mig.
Linan har sjunkit på Ducks ML ser jag nu. Jag fick den för 1.917 på Pinnacle.
Ishockey

Washington Capitals – Anaheim Ducks

  • Postad:
    23 dec 2013
    16:31
  • Rekare: Omid_ad
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 600,00
  • Odds: 1,92
  • Info: ML och Ö5.5
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    24 dec 2013
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Omid_ad 2013-12-23 23:00

Absolut. Tycker som sagt att Grubauer är bättre än Holtby för tillfället. Men om man ska jämföra honom och Hiller, så tycker jag att Hiller är en bättre målvakt och är i storform, som dom senaste matcherna gjort stora räddningar. Sen måste man ju också se vilken motstånd har Grubauer kontra Hiller haft i de senaste matcherna. Grubauer har de senaste 4 matcherna mött : Carolina, Philly, Rangers och Florida. Blir lite svårare motstånd för honom ikväll.

WizardofAhhs 2013-12-23 21:27

Intressant läsning. Bör dock tilläggas att Grubauer (confirmed) inte är helt ofarlig med; 4-0-1, 2.05, .940, 0.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td