Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Anaheim – Phoenix

Efter att dagens V75:a och Premier League har avslutats är det dags att titta framåt! Jag har hittat vad jag tycker verkar vara ett väldigt spelvärt odds i nattens NHL hockey.

Strax utanför Los Angeles stad tar Anaheim emot Phoenix i sin hemmaarena Honda Center. En match som jag tror att Anaheim vinner relativt enkelt!

*Anaheim - Nhl:s hetaste lag för tillfället! Laget är på väg mot sin bästa säsong på väldigt många år. Man toppar sin division (Pacific) på 59 poäng efter 39 spelade matcher. Enda laget som har fler poäng i hela NHL är Chicago som har 60 poäng men med en match mer spelad. Anaheim har en målskillnad på 127-98 på dessa 39 matcher.
På hemmaplan har man varit löjligt starka och tagit 28 av 30 möjliga poäng! Man har vunnit 13/15 matcher i Honda Center och dom andra 2 har man förlorat efter förlängning/straffar! Med andra ord har man inte en enda torsk efter ordinarie tid vilket är mycket imponerande såklart.
Laget har som sagt en hysterisk form och man ståtar nu med 9 raka vinster! Dessutom har aldrig Getzlaf varit bättre, han imponerar i match efter match och nu gjort minst en poäng i 17 av sina 19 senaste matcher! Kaptenen i Anaheim har nu gjort 44 poäng på de 36 matcherna som han har spelat i!

*Phoenix - är med i samma division som Anaheim. Man ligger för närvarande 5:a i denna division med sina 46 poäng efter 37 matcher med en målskillnad på 114-114. Detta låter ju inte så illa, men kollar man närmare på hur det har gått till så är det värre. Laget började nämligen säsongen mycket starkt, men nu på slutet har man fallerat totalt! Laget har förlorat 5 av sina 6 senaste matcher och vinsten kom efter övertid mot Ottawa. Dock ska sägas att 3 av dessa förluster också har kommit efter övertid/straffar.

*Inbördes möten - Lagen har mött varandra 3 gånger denna säsong och en gång under försäsongen. Anaheim har vunnit alla 4 matcher och har på dessa en målskillnad på 18-8!

*Skador/avstängningar - Anaheim skadeläge är oförändrat och det ser bra ut. Phoenix har heller inte mycket skador, men man saknar sin mycket viktige kapten Shane Doan som är lagets näst bäste målgörare med sina 12 mål, stort avbräck!

*Sammanfattning - Ser man till Anaheims magiska form, sin grymma hemmastatistik, lagens tidigare möten under säsongen, Getzlafs grymma form och Phoenix kassa form, samt deras avsaknad av deras målfarlige kapten så skulle jag bli mycket förvånad om inte Anaheim fixar en seger i denna matchen!

När vi erbjuds nästan dubbla degen med denna statistik i ryggen så tvekar jag inte en sekund. Men som jag har nämnt i tidigare hockey-rekar så är inte ishockey en sport som jag lägger max-spel på, då det kan vara aningen slumpartat och en målvakt kan avgöra en match på egen hand, men annars tycker jag att det finns fog för ett större spel med tanke på allt som talar till Anaheims fördel. Jag lägger 7/20 units på detta spel!

Vill ni se mina tidigare rekar och resultat så hittar ni dom i mitt spreadsheet!

Hittills så har jag en ROI på 153%, 11/19 vunna spel till ett medelodds av 2,5.

Lycka till om någon ryggar!
Ishockey

Anaheim – Phoenix

  • Postad:
    28 dec 2013
    20:55
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 1
  • Insats: 700,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: WilliamHill
  • Datum:
    29 dec 2013
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-12-29 08:29

Helt otroligt! Det är detta jag menar med att man inte ska lägga några stora insatser på denna sport! Anaheim helt överlägsna denna match.. Man vinner skotten med hela 41-25, man leder matchen med 2-0 med 4,5 minuter kvar!!!! Man släpper in 2 puckar på dessa minuter, varav den sista med 44 sekunder kvar! Sen vinner Anaheim ändå sin tionde raka match 51 sekunder in i förlängningen! Så ni som spelade ML vann ju iaf... Riktigt surt faktiskt!

WizardofAhhs 2013-12-28 22:50

Greiss i mål för Coyotes med 4-2-0, 2.20, .926, 0 - en målvakt jag ger mer cred än ordinära Smith. Hade vidare föredragit att se Andersen i mål för Ducks, men tror inte det ska spela någon större roll under kvällens drabbning.

Jag la denna tidigare, före oddsjunkningen till 1.62 ML. Lycka till!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td