Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Colchester – Crewe

Har hittat ett spel i League One som jag tycker sticker ut en aning. Det är morgondagens match mellan Colchester och Crewe.

Colchester kommer till spel med tre segrar på de fem senaste matcherna och har två raka segrar i bagaget. På annandagen tog man en imponerande seger på hemmaplan då man krossade bottenlaget Stevenage med klara 4-0. Tränare Dunne förfogar över en så gott som frisk trupp. Anfallaren Freddie Sears som gjort fyra mål på tretton matcher kan göra comeback efter att ha varit skadad sedan i slutet av november. Det troliga är dock att han börjar på bänken.

Ni som följt mina rekar vet att jag gillar att spela emot lag som är svaga på bortaplan, och så är fallet med Crewe Alexandra. Bortaspelet har endast inbringat sex poäng på elva matcher och man har släppt in hela 27 mål på bortaplan, eller 2,45 per match! Detta är en starkt bidragande orsak till varför man är sist i tabellen då nästan halva serien har spelats. Överlag har man en dålig form för dagen har endast en seger på de senaste tio matcherna. Senast förlorade man borta mot topplaget Wolves med 2-0-

Backen Adam Dugdale åkte på en hjärnskakning förra helgen och kommer att missa sin andra raka match. Man har också målvaktsproblem i Crewe då man har två målvakter skadade. Tredjemålvaken Ben Garratt gör därför sin fjärde raka start. På de tre första matcherna har han tvingats släppa fem bollar förbi sig.

Bet365 sticker ut med 2,15 på raka ettan vilket känns bra, annars ligger de andra bolagen kring 2.00 - 2.05. Jag tycker Colchester dock är spelvärt ner till 1,95 då man har betydligt bättre form än bortalaget, särskilt med tanke på Crewes usla bortaspel.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Colchester – Crewe

  • Datum:
    29 dec 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kolan76 2013-12-29 11:35

Bra rek

Lawio 2013-12-29 11:28

Fin rek, ryggar

Serj 2013-12-29 11:13

Solid rek. Testar även Över 2.5 på eget bevåg tack vare den statistik du presenterar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td