Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

American Idol

Årets sista rek blir en kort sådan, då det endast är 60 min kvar till spelstopp!

Spelet: American Idol knipa en topp-3 placering i V64-5 idag på Jägersro!

Motivering:

*Hästen - Detta är en 4-årig valack som är i träning hos Carl-Otto Göransson.
Hästen kom till Carl-Otto från Svante Båth där han gjorde det riktigt bra och vann b.la ett stort treåringslopp.

*Senaste loppet -Hästen hade varit ifrån tävlandet i ca 1 år innan han senast gjorde comeback i ett jättetufft lopp, där han b.la mötte guld-divisionaren Solvato och Handsome Knight. Den gången hade Carl-Otto aviserat på förhand att han skulle köra ett snällt lopp nere i kön, vilket han också gjorde. Han kördes i sjätte utvändigt och avslutade bra långt ute i banan.. En riktig prepare´ körning inför denna uppgiften. I det loppet gick han med skor, men denna gången låter tränaren riktigt uppåt och man ska satsa allt som han säger!

*Utrustning -American Idol kommer till detta loppet att köras barfota runt om för andra gången i karriären, första gången han gjorde detta blev det en enkel seger! Dessutom kommer han köras med jänkarvagn och med helstängt huvudlag! Med andra ord så gör Carl-Otto allt man kan göra för att hästen ska gå så optimalt som möjligt till denna uppgiften!

Motståndet denna gången känns klart överkomligt. Värsta motståndaren är kanske favoriten i loppet Kung Fu Face, men jämför man mot senaste loppet tycker jag det känns enklare och nu dessutom med ett perfekt andraspår bakom bilen med en startsnabb häst!

*Löpningsscenario - Som jag ser det så bör det vara god spetschans på American Idol. Och vare sig om han kör där eller släpper spetsen så borde han ju få ett mycket bra lopp!

*Senaste jobbet - efter senaste starten är hästen åtgärdad och har gått ett jobb inför detta, och det gjorde han i mycket bra stil!

*Värmningen - värmningsexperterna på banan har utsätt dagens värmning till den bästa av alla som dom har sätt under dagen!

Sammanfattning:
När vi erbjuds 2 ggr degen på både Bet365 och Unibet på att denna fina häst ska knipa en topp-3 placering i detta loppet så ser jag det som givet att hugga! Förutsättningarna kunde inte varit bättre! Grym värmning, lämpligt motstånd, barfota runt om, jänkaragn, helstängt huvudlag och prepare´körd i senaste loppet! Dessutom en tränare som tror på en mycket god insats! I vagnen sitter duktige Peter Ingves, som även körde i senaste loppet, så han känner till hästen! Jag tycker detta vara ett spännande vinnarspel. Men jag nöjer mig med spik på V64 och DD, och går in ganska hårt på det fasta platsspelet!

10 Units blir det på detta spel!

Lycka till om någon ryggar!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

American Idol

  • Postad:
    31 dec 2013
    15:34
  • Rekare: jocklon
  • Spel: Annat
  • Insats: 1 000,00
  • Odds: 2,00
  • Bet365
  • Datum:
    31 dec 2013
    16:35
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2014-01-01 01:36

Diggar dig Pilkast
Självklart surt när man får bättre odds hos staten, men när man sätter liren får man vara nöjd synd på V64 då jag hade denna som enda spik! Resten var ju tyvärr favoriter! Men med platsspelet och fint DD odds blev det ändå fint klirr i kassan! Gott nytt på er sharpsare!

Pilkast 2014-01-01 00:56

Är full nu - hoppas ni förstår vad jag menar, hehe...! ;-)

Vidare mot ett fruktbart 2014!

Pilkast 2014-01-01 00:54

Så länge som man dock har "spelvärdet" på sin sida så är dock den slutliga vinsten av mindre värde, även om man självklart vinner mer... Detta då man ALDRIG har det slutgiltiga facit i hand, vad gäller ATG kontra nätbolagens odds...

Har man taxerat chanserna/möjligheterna rätt, på ens "egna" sida, så är man en vinnare i längden, oavsett oddset...

Pilkast 2014-01-01 00:50

RazshVollril: Ja, så är det ibland - har man is i magen så kan man avvakta men det är sällan det är så stor skillnad som denna gång... Men, reken kan få en att se på denna, både på nätbolagen och ATG. Man får absolut inte, som du så rätt påpekar, glömma att ATG ibland har "utstick" de också... Detta särskilt i jämna lopp, med många kandidater till platserna... :-)

RazshVollril 2013-12-31 19:16

På ATG fick vi hela 3.25 på topp 3 :>

Pilkast 2013-12-31 16:59

Hann inte se denna och/eller rösta, spela - men, den satt ju fint och snyggt jobbat... Vi kör vidare, nästa år... :-)

Migge 2013-12-31 16:35

Världsklass på den reken!

jocklon 2013-12-31 16:34

Årets sista rek satt ju som en smäck! finfin avslutning på året!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td