Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Juventus – Roma

Seriefinal i Serie A när Roma besöker Juventus Stadium, i första matchen efter uppehållet.

Juventus är ligans överlägset bästa lag och bör springa hem ligan, men om någon och något ska sätta krokben för detta är det Roma och en förlust i denna match.

Juventus kommer till matchen med en oerhört stark form i ligaspelet, hela 9 raka vinster. Roma har efter sin rekordinledning kryssat en del på sistone, men kan i sin tur stoltsera med att man är obesegrade i samtliga 17 spelade ligamatcher.

Lägena i trupperna är att i stort sett samtliga är tillgängliga, med undantag av Balzaretti som saknas för Roma, men där Dodò har ersatt honom väl på vänsterbacken.

Däremot är situationerna inte identiska för spelarna. Samtidigt som Pirlo gör sin första match på länge har Totti, den frånvarande nyckeln för Roma, hunnit spela in sig någorlunda. Samtidigt som Juventus anfallsess Tevez inte anslöt till laget förrän idag (1 jan) pga strul med frun i Argentina, avbröt Romas försvarsledare Benatia sin solsemester med familjen tidigare än planerat i syfte att förbereda sig optimalt inför denna match.

Tidigare möten lagen emellan känns orelevant att nämna då Roma under Garcias styre är ett helt annat lag än tidigare upplagor av de vinröda. Däremot ser jag det som en relevant faktor att Garcia lyckats väldigt väl i toppstriderna; Vinster mot Lazio, Inter, Fiorentina och Napoli, kryss borta mot Milan.

Roma är ett tryggt lag som släpper in väldigt lite mål och är oerhört giftiga i sitt kontringsspel, i synnerhet när Totti flankeras av Gervinho. Jag tror därför att detta möte kommer att vara jämnare än oddsen återspeglar, i mina ögon borde de vara favoriter på linan jag spelar.
Gästerna får även tillbaka sin så välbalanserade och majestätiska mittfältstrio, vilket gör att jag tror på åtminstone poäng i denna match, och jag har väldigt svårt att se att siffrorna skulle springa iväg i motsatt riktning, därför är halva insatsen tillbaka vid ettmålsförlust tacksamt.

Jag är lite snålare med insatsen då det enda rör sig om ett tidigt spel, anledningen till att jag går in nu är att jag sätter ett litet frågetecken kring om Tevez kan närvara, och befarar om han inte gör det, ett oddsdropp.

Forza Roma!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Juventus – Roma

  • Datum:
    05 jan 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-06 16:54

Jämn match där Roma spelade bättre till 1-0 för Juventus kom. Väldigt olyckligt för detta spel att Roma drog på sig 2 röda kort och därför skenade det iväg.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td