Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia Eagles – New Orleans Saints

Ännu en Wild-cardmatch.

Vinnarna av NFC East Eagles (10-6) tar emot vinnarna av NFC South Saints (12-4).

Vi börjar med statistiken. Offensivt (yards/game) slutade Eagles 2:a i grundserien och Saints 4:a (passing Eagles 9:a, Saints 2:a, rushing Eagles 1:a, Saints 25:a). Defensivt (yards/game) blev Eagles 4:a, Saints 29:a (Passing Saints 2:a, Eagles 32:a, rushing Eagles 10:a, Saints 19:e).

Tittar vi på senaste matcherna har Eagles 4-1 på de fem senaste och två raka vinster, medan Saints har 2-3 och vann senaste matchen. Eagles hemmafacit i grundserien är 4-4 medan Saints bortafacit är 3-5. En annan statistik för den som gillar det - Saints har aldrig vunnit en playoffmatch på bortaplan.

Matchbilden tror jag är ganska klar. Eagles springer mot Saints ganska veka rush-försvar medan Saints under ledning av QB Brees försöker kasta skärande passningar genom Eagles försvar. Dock trivs Brees bättre i värme än i den kyla som förutspås i Philadelphia.

Det verkar som att många förutspår en shootout-fest och tar överspelet. Jag är dock långt ifrån övertygad om det. Jag var inte religiöst övertygad om Eagles QB Nick Foles spel mot Cowboys förra veckan. Saints QB Brees trivs inte i kyla. Eagles kommer att springa vilket normalt ger längre anfall och färre scoring-chanser för båda lagen. Linan ligger på höga 54. Totalt tycker jag att det räcker för att testa ett underspel - även om vi har två bra anfall som möts.

Jag spelar under 54 till 1,91 hos Bwin (samma finns hos William Hill, Bet365 ger 1,90 i skrivande stund). 1u är normalinsats för mig och jag skulle spela detta ner till ca 1,80.

Matchen visas 02.05 matchen mot söndag på TV10 för den som vill kolla.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare, självklart finns alla mina rekade spel med: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det… ;-)


En vädjan: Du som alltid sätter 0,5 på mina rekar - berätta gärna för mig vad det är du tycker är fel - det går bra att skicka ett meddelande om du inte vill skriva här. Ni som sätter seriösa betyg - tack så mycket och kolla inte så mycket på aktuella snittbetyget innan ni röstar - det ökar för min del ofta mot slutet när 0,5-rösterna får mindre betydelse när fler har röstat. Nog om det tråkiga som trots allt är viktigt för mig - jag vill ha 5,0 :-)
Amerikansk Fotboll

Philadelphia Eagles – New Orleans Saints

 • Postad:
  03 jan 2014
  20:03
 • Rekare: Tomte
 • Spel: UNDER 54
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,91
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Bwin
 • Datum:
  05 jan 2014
  02:00
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-01-05 05:25

Slut 24-26 och pengar på kontot :-) Blev lite mer spännande än jag trodde vid 7-6 i halvtid, men reken var aldrig i någon större fara - sista tre poängen på slutsignalen när Saints avgjorde med ett field-goal.

Kaviatar 2014-01-04 22:05

Ryggar! Under 54.5 till 1.93 på Nordicbet känns ju helt ok efter att ha läst detta.

BroderH 2014-01-03 21:00

Bra rek! Mycket troligt scenario du målar upp. Ryggas!

Tomte 2014-01-03 20:06

Länken till oddsportal (verkar inte gå att redigera i reken): http://www.oddsportal.com/american-football/usa/nfl-2013-2014/philadelphia-eagles-new-orleans-saints-4hXEJBkS/#over-under;1
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td