Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fiorentina – Chievo

Fiorentina tar emot Chievo i Coppa Italia och jag kan bara inte förstå hur överspelet kan vara favorit här. Låt oss gå igenom förutsättningarna.

Lagen har följande statistik de 6 senaste matcherna i Italien:

Fiorentina: 0-1, 4-3, 1-2, 3-0, 1-0, 1-0.

Chievo: 3-0, 1-0, 0-1, 1-4, 0-0.

De fetmarkerade är de senaste resultaten, som har absolut högst relevans i sammanhanget då de är de sista och hittills enda matcherna som spelats efter juluppehållet.

Vad har då hänt i Fiorentina? Laget brukar gå över, men nu har dessvärre lagets, och hela Serie A:s, bäste målskytt, Guiseppe Rossi, skadats. Sedan tidigare är även Mario Gomez långtidsskadad och till denna match är Cuadrado, en annan av lagets fixstjärnor i anfallet, avstängd. Avstängd är även den passningsskicklige och lite mer direkte mittfältaren Aquilani.

De förväntade laguppställningarna enligt dagens La Gazzetta dello Sport visar att Fiorentina tros ställa upp med Mati Fernandez, Ambrosini och Borja Valero, det vill säga med två defensivt präglade spelare samt Borja Valero. Ett helt annat mittfält än det passningsorienterade och offensivt spetsad trio man brukar använda sig av. Mittfältet som av min erfarenhet brukar vara en stor faktor för hur många mål det blir i en match.

Båda lagen har till stora delar ordinarie spelare i defensiven, medan det roteras lite på platserna där fram (vilket Fiorentina är tvingade till).

Den enda faktorn i de förväntade laguppställningarna som gör mig lite osäker är att Chievo ställer upp med sin unga reservmålvakt som jag aldrig sett spela (och inte har spelat en match i ligan denna säsong).

Coppa Italia är oftast, med några undantag, avslagna historier såhär i inledningen av turneringen. Det lär inte vara mycket folk som besöker Francchi ikväll.

Jag tror att Chievo som så många gånger tidigare kommer att ställa upp med ett "handbollsförsvar", något som Fiorentina har haft svårt att knäcka tidigare, inte minst nu när de majoriteten av sina offensiva spelare borta i denna match.

Nästan envägsinfo för underspel, ändå är över favorit. Solklart spel under 2.5 till 2.0.

Forza Catenaccio!
Fotboll

Fiorentina – Chievo

  • Postad:
    08 jan 2014
    09:45
  • Rekare: AddeTheMan
  • Spel: UNDER 2.5
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,00
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Betway
  • Datum:
    08 jan 2014
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Coppa Italia
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-08 23:04

Vinst. Blev onödigt spännande stundtals i andra halvlek eftersom det blev 2-0 i andra tilläggsminuten av första halvlek. Stolpe ut då (eller snarare ribba in, skott i ribba som ställde målvakten varpå retur nickades in), och lite stolpe in i andra där det blev väldigt grinigt och två röda kort visades.
Matchbild som förutspått. Denna säsongs mest felsatta odds som jag själv lagt ögonen på.

AddeTheMan 2014-01-08 11:17

Jag vet inte om du är seriös, men om du är det så tycker jag VERKLIGEN att du överskattar denna faktor.

Han har gjort en match tidigare i Coppa Italia denna säsong, då släppte han in ett mål. Utlånad till Padova i Serie B förra säsongen, släppte in 26 på 25 matcher, höll nollan i 8. Jag förstår inte riktigt prioriteringen om man skulle avstå ett spel pga en av många faktorer, och en så liten faktor i sammanhanget i synnerhet. Det är dock ditt val att göra.

Inascott2014 2014-01-08 11:04

Reservmålvakt som inte spelat och 1.85? Lycka till men jag avstår.

AddeTheMan 2014-01-08 10:05

Ser att oddset har sjunkit efter jag publicerade och gissar att det inte är ni som ryggar här som har dragit ner det... Men för er som inte hoppade på tåget direkt så tycker jag fortfarande inte att det är försent. 1.85 är spelvärt det också.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td