Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

HV 71 – MODO Hockey

Här är ett odds jag gillar!

HV som haft en tung säsong hittills och parkerar strax ovanför nedflyttningsstrecket. Man vann de två matcherna mot AIK förra veckan vilket gjorde att man fick lite andrum nedåt. Man möter idag Modo som ligger placeringen ovanför, men jag tycker ändå att Modo är det bättre laget och man bör knipa en slutspelsplats!

Hv är starka hemma och det är där man tagit de flesta av sina poäng.
Modo å andra sidan är bättre borta än hemma och det jag sett av dem så spelar de ett klokt bortaspel där man kan vinna mot alla lag!

Idag är Modo skadefri sånär som på Viktor Lööv. Man har även haft ledigt ett tag och kunnat träna bra.

HV saknar som jag förstått Campoli och kanske någon till, inte hittat så bra info där. Man har spelat två matcher senaste veckan och vad som är bäst av en träningsvecka eller fortsatt matchande är svårt att säga.
Tycker dock att skillnaden mellan lagen (med HV hemma och Modo borta) är mycket mindre än oddsen visar och en jämn match känns som det allra troligaste.
3.55 på Modo är bra! Hade gärna lagt en peng på -1.5 också men den marknaden finns inte på mina sajter.

Lycka till om ni ryggar!
Ishockey

HV 71 – MODO Hockey

  • Postad:
    08 jan 2014
    11:11
  • Rekare: perry
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 3,55
  • Bolag:
  • Datum:
    08 jan 2014
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

perry 2014-01-08 21:37

Tur man inte hittade något hcp på Modo då Hv:s 2-3 mål kom med 5 sekunder kvar! Härligt att spelet satt, grattis er som ryggade

benny28hbg 2014-01-08 18:43

hänger på

lillsorken 2014-01-08 16:54

hag hänger på denna rek

perry 2014-01-08 16:28

Visst, dom har en stark trupp, men man har knappast fått ut i närheten av vad man önskat av sitt lag. om jag ska jämföra laget som dom spelat, med modos lag, så anser jag att Modo är bättre!

sirlarsson 2014-01-08 12:12

Du har nog rätt att värdet ligger på Modo här, men att säga att Modo är det bättre laget är en grav överdrift. HV71 har efter Skellefteå och möjligtvis Luleå SHLs bästa trupp på pappret, att dom inte får ut max av spelarmaterialet är en annan femma men truppen är galet stark sett till spelare.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td