Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bologna – Lazio

Det andra tidiga spelet i Serie A är Ö2.25 mål i Bologna.
Här är linan för låg i min mening, anledning till detta är uppenbart.
Marknaden lägger stor vikt vid att Reja har tagit över som tränare för Lazio. Samma faktor gjorde att jag var inne på under i denna match, till jag såg hur oddsen låg och övervägde samtliga faktorer.

Att betta på fotboll handlar om att värdera information minst lika mycket som att hitta information, eftersom det finns ett så brett utbud av källor.
I det här fallet tycker jag att Reja-faktorn får för stort utrymme i sammanhanget. Han är absolut en defensivt inriktad och skicklig tränare, 1-0 mot Inter var betydligt mer en fingervisning om hans taktik än en slump i statistiken.
En tränare är en mycket stor faktor för ett spel, han kan inte avgöra en lina helt på egen hand. Och det är en organisatör och strukturell mästare vi har att göra med, inte Grekland 2004. I hans senaste sejour i klubben hade hans Lazio ett målsnitt som låg över medel i Serie A.

Faktorerna som talar för mål är desto flera. Diamanti kommer åter från avstängning i Bologna, Klose är tillbaka i slag för Lazio. Båda lagen har frånvaro i defensiven; Bologna saknar Sørensen och Mantovani (samt Della Rocca), Lazio blir utan Radu.

I mitt tycke bör den verkliga linan ligga jämnt längs 2.5 mål, nu ligger den på svag favorit för under 2.25, därför spelar jag såklart över. Det är också tacksamt med halva insatsen åter vid endast 2 mål, då det finns risk att Reja präglar matchbilden dit. Jag tycker dock att möjligheten för att båda lagen gör mål är stor, vilket också kan vara ett intressant spel om man gillar den marknaden. Lazio är inte betjänta av en poäng utan måste börja plocka trepoängare, man måste gå för seger. Reja har dock tidigare gjort sig smått ökänd för att försvara uddamålssegrar, vilket ofta brast och ledde till oavgjort. Båda lagen gör mål finns på sina ställen till 1.95, spelvärt, men jag nöjer mig med halv förlust vid 1-1, det kan trots allt lika gärna sluta 0-2 med samma scenario.

Spelet läggs ut tidigt då jag inte kan tänka mig faktorer som gör att oddsen skulle ändras. Lazio spelar cupmatch i veckan och skulle dra på sig skador på offensiva spelare (har dock svårt att se Klose spela 90 minuter i den matchen i alla fall, skulle vara att Candreva riskerar), men detta skulle lika gärna kunna drabba försvarare. Det är svårläst om marknaden kommer att trycka upp eller ner oddset, så jag vågar inte chansa. Det här oddset är för fint för att gå till spillo.

Avanti!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Bologna – Lazio

  • Datum:
    11 jan 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-12 17:37

Förlust. Som befarat blev det väldigt tillknäppt, mer så eftersom Bologna fått ny tränare. Lägena fanns för att öppna tillställningen (bland annat brände Klose ett 99%-läge), men tyvärr var det inte skarpt nog.

AddeTheMan 2014-01-08 09:56

Ny faktor sedan reken postades: Bologna har sparkat sin tränare.
Oklart vad detta kommer ha för inverkan, jag har själv svårt att se att han, Ballardini, skulle styra upp ett försvarsspel på några dagar, så det lär inte vara en större faktor mot. Dock givetvis betydligt mer osäkert då vi ej vet hur han kommer formera sitt lag.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td