Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hellas Verona – Napoli

Jag börjar med att konstatera följande: Gillar ni statistik lär ni ej vara intresserade av detta spel. Om ni, som mig, tänker att statistik inte är en fördel man har mot bolagen (då de har samma statistik), utan snarare ser till egna analyser, då lär ni tycka bättre om detta spel.

Matchen är Hellas Verona - Napoli. Spelet är: Många kort i matchen, närmare bestämt asian över 5. Minst sex kort för vinst, vid endast 5 får vi insatsen tillbaka.

Linan är lägre än många andra matcher, anledningen är följande:
* Napoli drar i snitt på sig 2 kort per match.
* Hellas Verona drar i snitt på sig 2 kort per match.

* Domaren, Daniele Doveri, snittar 4.9 kort per match denna säsong.
Han har gått över 5.0-linan 2 gånger, under linan 3 gånger och hamnat på linan 5 gånger.


Däremot talar mina 'mjuka värden' för att det blir mycket kort. Om vi börjar med mötet i sig. Detta är första gången som Hellas Verona möter Napoli på flera säsonger, det är ett oerhört laddat möte.

Det som följer nedan i kursivt misstänker jag av vissa ses som endast anekdoter i sammanhanget, ni kan hoppa över det och bara konstatera att det är en väldigt laddad match från supporterhåll.
Ett klassiskt exempel på ett av dessa möten är när Hellas Veronas supportrar sjöng och hade koreografier om att Vezuvio skulle få utbrott och tvätta staden Neapel ren från sin smuts. Detta medan Napoli-supportrarna vecklade ut en banderoll där de klargjorde att "Julia är en prostituerad" (Romeo & Julia utspelar sig i staden Verona).
Ett exempel som ligger lite närmre i tiden är att Napoli hade 20.000 i publiken när de tränade mitt på dagen i torsdags (säger ungefär lika mycket om passionen som arbetslösheten i den staden). Buskapen från supportrarna var glasklara: Matchen mot Hellas Verona är mycket mer än en vanlig match, det finns inget annat än att kriga i denna match.
Motsatt situation gäller givetvis i Hellas Verona, förmodligen Serie A:s hetaste publikskara tillsammans med just Napolis.


Det är inte i alla lag och matcher som spelet påverkas nämnvärt av dessa typer av relationer, men jag tror verkligen att det kommer att bli så i detta fall. Spelar man i Neapel så är man medveten om Napolis supportrar. Och flera spelare, samt tränaren Mandorlini, i Hellas Verona har hängt med sedan uppflyttningen, inte bara från Serie B, utan även till Serie B från Serie C. De står i starkt band till klubben och dess trogna supporterskara.


Jag tror på en väldigt öppen historia i denna match, det är två offensiva lag (har även spelat Ö2.75 mål), som har sina styrkor i omställningsspelet, något som inte sällan brukar rendera i kort. Det vill säga, även om lagen sällan drar på sig kort själva, gör de ofta att motståndare hamnar i situationer där de tvingas ta gula kort.


Domaren, Doveri då?
Han har ju gått under linan en gång mer än över, men det ska då tilläggas att han har haft hand om matcher med betydligt lägre intensitet och betydelse. Egentligen är han en rätt rörig domare som jag misstänker kommer att ha problem med att få kontroll på denna tillställning.
Vill man vara lite mer försiktig, och gillar statistik, så kan man ju faktiskt gå in på Ö4.5 på samma bolag till 1.6, en lina Doveri har gått över 7/10 matcher denna säsong.

Rekar ni, lycka till. Oavsett hoppas jag att ni som är intresserade kommer att kolla på matchen. Den kommer att bli sevärd.

AVANTI!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Hellas Verona – Napoli

  • Datum:
    12 jan 2014
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-12 17:42

Förlust. På något vidunderligt sätt.
Matchens intensitet var än högre än förväntat. Doveri var rörig, men genom att inte dela ut kort över huvud taget. Tröjdragningar, hårda närkamper, griniga spelare och flera handssituationer. Allt eskalerade bara eftersom Doveri tillät det.

Halv vinst på överspelet, men totalt alltså knapp förlust. Tråkigt med en så korrekt läst matchbild. Bara att ta nya tag.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td