Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sassuolo – AC Milan

En fin omgång har precis avslutats och jag blickar redan fram mot nästa. Om ni vill följa mina spel lägger jag en kommentar i varje rek efter avslutad match och jag har även lagt upp ett sheet för rekar (som kommer upp lite tidigare då jag inte alltid har möjlighet att lägga upp motivering direkt).

Här backar jag Milan mot Sassuolo till 1,83 (spelvärde ner till marknadslåga 1,75 i min mening).

Milan vann övertygande enkelt mot Atalanta och känslan i det rödsvarta lägret är att det nya året bjuder på en nystart. Det andas positivism.
De spelare som inte gjorde väl ifrån sig, Robinho och den notoriskt underpresterande spjutspetsen Matri, bör inte se mycket speltid i denna match då Balotelli har återhämtat sig från sin feber och Pazzini börjar komma i matchform. I denna match finns även Milans nyvärvade 10:a, Honda, tillgänglig.

Sassuolo å sin sida har ett ungt och inspirerat lag som har blandat högt med lågt. Nu har man fyra raka matcher utan mål och poäng.

En intressant faktor i sammanhanget är att Sassuolos president Squinzi är en stor Milansupporter som varit aktuell att ta över Milan när Berlusconi kastar in handduken (och hans första uttalande efter att hans lag nått Serie A var att hans största dröm var att Sassuolo skulle slå Inter på San Siro med 1-0).

Matchen går en söndagkväll och det lär ställas till med spektakel.
Jag är därför även sugen på att spela över, men Sassuolos måltorka får mig att tveka.
Milan spelar ofta väldigt målrikt på bortaplan och har krut tillbaka i anfallet. Sassuolo kan hittas i väldigt målrika tillställningar, men kan också spela väldigt tillknept. Jag avvaktar överspel till närmre matchstart och troligen live. Om det blir ett tidigt mål kommer jag beroende på matchbild att titta på både över 3.5 och 4.5.

Oavsett ser jag Milan som ett stabilt spel. Blir det en öppen historia har Milan betydligt mer kvalité och kraft att vinna. Blir det tillknäppt har Milan Honda och Pazzini att kasta in och knipa sena mål, som man så ofta gör.

Forza Milan!

Redigering: På morgonen 9/1 bestämmer jag mig för att gå in tyngre på Milan i denna match, och tyngre på mål. Jag spelar följande:

2 Units på Milan -1 till 2.31 (dvs asiatiskt handikap).
2 Units på Ö3.5 mål till 3.25.

Anledning?
Sassuolos avbräck på backsidan växer sig allt längre. Cancersjukdom, långtidsskada håller Acerbi respektive Terranova borta, nu är Bianco borta (vilket sänker medelåldern i startelvan med typ 5 år... Inte positivt för ett redan ungt och ojämnt Sassuolo).

Det är på hemmaplan Sassuolos målrika matcher kommer, och på bortaplan Milan står för sina tillställningar med flera anteckningar i protokollet. Milan brukar dessutom bränna en hel del krut i matchernas inledning, vilket gör att jag inte vågar vänta med att spela över live.
Fotboll

Sassuolo – AC Milan

  • Datum:
    12 jan 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-13 19:02

Galliani sitter kvar, delar positionen med Barbara. Ägarsituationen är oerhört rörig. Och du har rätt i att den är ohållbar just nu. Antingen måste Silvio kommer nära klubben igen, eller lämna helt.

Att Milan går väldigt dåligt betyder inte att de inte kan vara spelbara ibland. Jag har en rätt bra uppfattning av hur det ser ut i Milan och har ett väldigt bra ROI på deras matcher historiskt. För mig ser jag inget problem i att analysera matcher opartiskt och även vara supporter.

sirlarsson 2014-01-13 15:17

Måste ha missat att Galliani avgick för ett par veckor sen, ett bra steg mot en rekonstruktion av klubben. Nu ska bara Barbara och hennes äckliga farsa bort och en ny ägare med lite deg in sen tror jag Milan kan vara tillbaka på allvar inom 3-5 år.

sirlarsson 2014-01-13 15:15

Problemet med att spela på laget som ligger en närmast om hjärtat är att man förskönar situationen och överskattar både laget och enskilda spelare. Bara ett tips, Milan 2014 är en klubb i total kris och kaos. Det kommer ta många år att bygga upp detta lag igen och dessutom mycket pengar som inte existerar i nuläget. Galliani måste bort och även allt som har med Berlusconi att göra. Juventus kommer vinna ligan varenda år tills Milan och Inter har repat sig på samtliga plan.

AddeTheMan 2014-01-13 15:07

Jag slutar betta på dem när jag slutar betta öht, eftersom det är det i deras matcher jag har störst edge mot bolagen och marknaden. men jag kan sluta reka dem här om det sticker i ögonen..
Spelet såg bra ut till matchatart då oddset hade gått ner 0.2 sedan jag rekade, ännu bättre såg det ut efter 10 minuter då Milan ledde med 2-0. Därefter hände något väldigt märkligt, superunga Berardi klev in i handlingarna och gjorde 4 raka mål. Milan reducerade sent och hade även några ramträffar och friläge, men matchen slutade 4-3.
Över 3.5 satt efter 20 mimuter, men totalt alltså 1.5 units back denna match.
Konsekvensen av detta förlorade bet blev att Allegri fick sparken. Tar över gör andratränaren Tassotti. Bolag och marknad vet alltså inte vad de har att vänta av Milan... Mina pengar är på en julgran alla Ancelotti.

sirlarsson 2014-01-13 11:14

När ska du sluta reka favoritlaget?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td