promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lazio – Parma

Mitt i veckan, Coppa Italia.

Här möts två lag som verkar prioritera denna turnering på två vitt skillda sätt. Mitt spel följer med det motiverade laget.

Lazio är regerande mästare i denna turnering, men enligt Gazzetta dello sports förväntade startuppställningar verkar inte samma vikt läggas vid cupen denna gång.
Lazios nya tränare, Edu Reja, har sedan sitt intåg i klubben tydligt prioriterat defensiven för att bygga laget bakifrån. Han har gjort det genom att uteslutande använda sig av gamla rävar han har haft under sin tidigare sejour i klubben, nu väntas en helt annan elva (mållinan är, troligen pga detta, något låg, men jag väntar till att ev spela detta live). En tidigare slätstruken offensiv blir inte bättre av att den endast består av bänkspelare, defensiven har inte sina trygga spelare som tidigare.
Reja kommer lyfta Lazio ordentligt på lite längre sikt (om några matcher), men inte i denna match.

Medan Klose mflr vilas i Lazio vilade istället Parmas stjärna, Cassano, i helgens ligaomgång för att vara redo för denna match. Parma har Coppa Italia som uttalat mål och det syns i deras så gott som ordinarie startelva.

Förmodat glesbefolkat på Stadio Olimpico ikväll, hemmaplansfördelen således lite mindre. Ingen superlång resa från Parma heller.

Mitt val faller alltså på Parma +0.5 till 1.75, man skulle kunna spela +0.25 för lite roligare odds, anledningen till att jag inte gör det är att det inte finns tillräckligt intressanta på de sidor jag använder mig av.

Lycka till om ni hänger på, kommentera gärna och Forza Parma!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Lazio – Parma

  • Datum:
    14 jan 2014
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Coppa Italia
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-14 22:58

Fruktansvärt tungt för Parma, Lazio gör 2-1 på tilläggstid! Dessutom efter att Parma ägt chanserna och spelet i andra halvlek, inklusive en miss mitt framför målet, från två meter...

Hoppas att ni som jag, och som jag tipsade, gick in på övern live. Kanske allra helst på Ö2.0 en bra bit över 2 i odds, runt 20-25 min.

roadan 2014-01-14 18:57

låter intressant bra rek hoppas på parma ikväll
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td