Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AC Milan – Spezia

Jag får be om ursäkt för två saker här: För en kort och snabb rek kort blott 2 timmar innan avspark, men jag har faktiskt tagit examen idag. Ursäkt nummer två: Jag spelar återigen på 'mitt' lag, till någras förtret.

Men jag kan inte låta bli detta odds. Jag såg de förväntade elvorna och ser ett starkt Milan. De rödsvarta har Coppa Italia som ett av sina stora mål denna säsong, då det ger en väg ut i Europa.

Jag tycker dock inte att man ska stirra sig blind på att spela Milan med handikap här, eftersom man har Balotelli avstängd (sedan tiden i Inter) och Kakà väntas starta på bänken. Chanserna för Milanvinst är ändå stora, med såväl Honda som Pazzini från start. Mittfältet saknar de Jong, men där går Montolivo in och gör sig som bäst, defensivt som offensivt, i synnerhet när Milan är spelförande (edge-information).
I backlinjen stället Milan upp med Rami på ytterbacken, vilket ger en defensiv balans. I övrigt ordinarie med Abbiati i mål.

Spezia? Ett starkt lag i Serie B, men som någon som följer båda A och B relativt nära kan jag konstatera en stor klasskillnad mellan serierna och lagen i fråga.
Spezia ligger 12:a i Serie B, vilket kan låta som ett ingenmansland för ett lag som därför bör satsa på cupen, så är det dock inte då det bara är 2 poäng upp till play off-platserna till Serie A.

En tung faktor för detta spel är även att Spezias målkung Ebagua är otillgänglig för spel.

Jag hade god känsla för detta spel och letade därför runt på olika sidor i hopp om att hitta 1.8. Blev besviken då jag hittade 1.6-1.7 på sida efter sida, sen hittade jag den här pärlan och slog till direkt.

Lycka till om ni rekar och Forza Milan!
Fotboll

AC Milan – Spezia

 • Postad:
  15 jan 2014
  16:21
 • Rekare: AddeTheMan
 • Spel: 1 Win to Nil
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Betway
 • Datum:
  15 jan 2014
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Italien
 • Liga: Coppa Italia
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-16 12:03

Andra raka reken som förloras i 91' minuten, båda i Coppa Italia. Oflyt, men det är bara att fortsätta.

sirlarsson 2014-01-15 23:17

Idag hade du otur, även om jag givetvis hade avrått dig innan matchen om jag sett att du fortsatt spelat Milan. Påt igen bara!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td