Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Genoa – Inter

Efter att i veckan förlorat båda Coppa Italia-spelen i 91' är det bara att blicka framåt. Ett väldigt bra sätt att göra det på är genom denna pärla.

Genoa-Inter. Ett möte som så gott som alltid slutar på ett sätt, att Inter vinner.
Allt talar för det även denna gång, förutom Inters bedrövliga form. I denna match tror jag dock att det är dags för en vändning för Inter, och här är varför:

Inter förväntas för första gång att ställa upp med två anfallare, både Palacio och Milito, från start. Det här är något som Mazzarri kritiserats ljudligt för att han inte gjort tidigare, att han varit allt för försiktig. När Milito-Palacio spelat i matchers slutskede har det sett betydligt bättre ut. Att de startar tillsammans ger, dessutom i offensiven tillsammans med Alvarez, ger naturligtvis laget en mer offensiv balans och en anledning att tro på mål i denna match.

I Genoa har man dessutom defensiva bekymmer. Matuzlem, som bidrar till defensiv stadga på mittfältet, är avstängd, han ersätts dock väl av Biondini. Däremot saknar man framför allt två kuggar i trebackslinjen, Portanova och Gamberini. Det har under veckan även varit en följetong kring huruvida förstemålvakt Perin kan komma till start, men det verkar idag som att han kan spela (60%).

Här är en rad faktorer som talar för mål, men endast för Inter egentligen. Båda linorna är fel ute och jag spelar båda Ö2.5 och en rad spel på Inter i denna match. Inter -0.5 3U @1.9, Inter -0.5 i HT 2U @2.55, Inter -1.5 1U @3.6 & Inter
-2.5 0.5U @8.0.

Något som talar för mål i andra kassen är att även Gilardino är tillbaka från avstängning i Genoa.

Oddset på Ö2.5 kan ni hitta bättre på andra sidor. Inter har sjunkit något, men är fortfarande spelvärt på -0.5 till ca 1.8 och -1.5 till ca 3.3.

Hastigt och lustigt ihopskrivet för att få ut i god tid innan matchstart. Lycka till om ni rekar och Forza Inter!
Fotboll

Genoa – Inter

 • Postad:
  19 jan 2014
  10:32
 • Rekare: AddeTheMan
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,91
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: William Hill
 • Datum:
  19 jan 2014
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Italien
 • Liga: Serie A
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-19 23:03

För att jag inte tycker att den är intressant, men du har helt rätt att jag borde ha med åtminstone målsnitt de senaste matcherna. Jag har aldrig förstått mig på tidigare möten i fotboll, så föränderlig och slumpartad den är.

Till matchen hade jag missat en superviktig faktor; att det ösregnade. Det var snack om att matchen skulle ställas in, men den spelades. Detta gynnade givetvis inte överspelet, eller spel på favoriten, och mycket riktigt kunna Genoa slumpartat nicka in matchens enda mål. Förlust.

sirlarsson 2014-01-19 14:51

Varför utelämnar du all intressant statistik? Som hur många mål lagen gjort i år, snitt hemma/borta, snitt mellan lagen senaste 5 mötena osv?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td