Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cecchinato – Muller

Första officiella reken på Sharps, har tittat på de andra rekarna och jag hoppas att jag gör allt rätt nu!

Cecchinato möter Muller i Heilbronn, det är inomhustennis på hardcourt. När ni hör "Cecchinato" tänker ni kanske "vem?", men faktum är att han inte är så okänd för oss som följer Challengertouren. 2013 gjorde han väldigt bra ifrån sig och tog många meriterande segrar. Han misslyckades med att kvalificera sig till Doha i år efter att ha förlorat mot Thiem med 1-2 som 3.00+ underdog, sedan föll han i kvalet till Aus Open mot Ram med 1-6 5-7.

Han möter evigt skadedrabbade Muller och det är därför jag spelar detta på Expekt, som är en 1-point bookie. Efter Roland Garros 2013 (i maj) så behövde han återhämta sig från skadebekymmer och gjorde sin comeback i Stuttgart i år där han besegrade Arneodo, men förlorade därefter mot Katic i tre set som 1.05 favorit där han inte orkade springa i tredje efter ett långt andra set

Det har inte gått att hitta (relevanta) statistiksiffror som kan backa upp min rek här men jag tror väldigt mycket på Cecchinato, han har allt som krävs för att vinna detta mot en omotiverad Muller som inte tycks kunna återgå till den top 50 spelare han en gång var, idag är han rankad 364.

Cecchinato är en grusspelare, och Muller har en enorm serve som hjälper honom på snabba hardcourts, men Cecchinato är mycket mer mångsidig än många andra italienska, typiska grusspelare. Under 2013 vann han 11 matcher på hard och förlorade 10. Han slår tillbaka stora servar bra, men har problem när han möter mångsidiga spelare som kan variera sitt spel. Den risken finns inte hos Muller som dessutom är rejält matchotränad.

Odds finns här

http://www.oddsportal.com/tennis/germany/heilbronn-challenger-2014/cecchinato-marco-muller-gilles-IqFOUV98/

Som ni ser så ger Pinnacle 2.23 för Cecchinato men det tycker jag inte är spelvärt då .23 inte är värt att ta när risken att Muller inte kan slutföra matchen enligt min bedömning är 50/50.

Lycka till!
Tennis

Cecchinato – Muller

  • Postad:
    21 jan 2014
    04:16
  • Rekare: iniestaone
  • Spel: 1
  • Insats: 1 000,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    21 jan 2014
    10:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Tyskland
  • Liga: Challenger Heilbronn
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

iniestaone 2014-01-21 23:28

Jag hade tydligen fel, Expekt är inte längre en 1-point bookie. Spelet är voidat.

iniestaone 2014-01-21 12:13

Nej, jag spelade ju på Expekt just för att de är en 1-point bookie som räknar spelet efter att 1 poäng spelats. Antog att det var Muller som skulle ge upp men Checchi åkte på en fotskada.

asfalt75 2014-01-21 11:57

blir inte spelet voidat då?

iniestaone 2014-01-21 11:50

Sköt mig själv i foten här. Checchi skadade sig i andra och gav upp. Förlust.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td