Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IK Savehof – Karra HF

Hej!

Dags för en rek i damernas elitserie, och det är i mötet mellan IK Sävehof-Kärra HF.I detta detta göteborgsderby där ALLA förväntar sig storseger för svenska mästarna, så tycker jag mig ändå ha ett fint hcp-odds på bortalaget.IK Sävehof kan jag ju skriva massa bra saker om, att man är obesegrade i elitserien sen 15 februari 2012, har en massa SM-guld senaste åren. Har i dagsläget 7 spelare uttagna till landslaget.
Som sagt ett väldigt bra lag, och som snart skall ut CL slutspelet. Därav har man mött pojklag under uppehållet (VM damer) för att få upp extra hårdhet och fart i sitt spel.

Landslagsspelaren Linn Blomh saknas ju sen tidigare efter hennes korsbandskada som kom olyckligt i slutet av förra året.
Linn är väldigt viktigt kugge både framåt och bakåt!

Den info jag har fått fram så saknar man inga andra spelare inför kvällens drabbning, dock så kommer man spela runt på laget, så allt fler spelare som normalt spelar väldigt lite i CL kommer få mer speltid i kvällens kamp.

Man har tränat under uppehållet på ett offensivt försvarsspel mycket på grund av Linns skada, då hon har bildat mittlås ihop Jenny Alm.
Detta försvar sitter inte riktigt där ännu, men kommer nog med tiden bli bra!


Man har efter uppehållet spelat 2 kamper, med vinst 35-24 borta mot svaga Skånela. Och nu senast vann man hemma mot IVH med 38-16, dock skall tilläggas att IVH saknade sina 3 bästa spelare i den matchen.Kärra HF står för kvällens motstånd, och laget har väl inte rosat markanden på ett bra tag, men det är trots allt ett derby, och i en match där Kärra har allt vinna och kan spela avslappnat.

Kärra försöker spela ett snabbt spel, och när väl det klickar så har man matchat bra lag som Skuru (26-28 på hemmaplan)

Man har en spelare i Julia Eriksson (född-94) som är ett framtidslöfte, som kommer spela i landslaget vilket år som helst, och troligtvis ser vi henne i Sävehof kommande säsong om jag får gissa.

Det finns inget nytt att säga om Kärras trupp, utan man kör på med samma spelare som spelat på slutet.

När lagen möttes i oktober slutade matchen 22-35. Och jag tror på ett liknande resultat ikväll, kanske någon boll till för Sävehofs fördel.

Innan hcp lades ut, så hade jag min gräns vid +16,5 för Kärra. Nu får jag +17,5 på Kärra till 1.98 hos Pinnacle Sports, och då väljer jag att spela!Sävehof kommer vinna denna matchen lätt, inget snack om saken, dock tror jag Kärra kommer stå upp bra och hålla linan på +17,5.


Spelet blir alltså: Kärra HF +17,5 1,98 Pinnacle Sports 7 units (866kr)

Mitt spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/24090


Lycka till om ni väljer att rygga detta spel!
Handboll

IK Savehof – Karra HF

 • Postad:
  21 jan 2014
  09:44
 • Rekare: Skubb14
 • Spel: 2 17.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,97
 • Bolag: Pinnacle Sports
 • Datum:
  21 jan 2014
  19:00
 • Sport: Handboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Swed Elits W
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Skubb14 2014-01-21 20:19

29-16 slut...

Fujibananas 2014-01-21 09:54

Låter bra!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td