Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cibulkova – Radwanska

En, vad jag räknar med, helt fantastisk semifinal väntar på WTA sidan i Australian Open då Cibulkova möter Radwanska. Jag hade velat se denna matchen som final då varken Bouchard eller Li gjort lika stort intryck på mig i år som dessa två.

Jag har svårt att se denna match sluta under 3 set, ännu svårare har jag att se den gå under linan på 21 games som Pinnacle erbjuder till 1.79.

Vi börjar med Cibulkova som återigen var underdog, denna gången mot Halep, men vann som en solklar favorit med 6-3 6-0. Hon fick inte in ett enda ess men hela 77% av hennes förstaservar satt där de skulle. Hon servar inte hårt, men hon gör det intelligent och det syns tydligt då hon vann 76% av poängen på sin förstaserv trots att Halep är en snabb spelare som hinner med mycket och är bra på att returnera bollar. Cibulkova slog 16 unforced errors, vilket är godkänt när man ser till hennes 17 winners. Att göra det mot Halep som är en kort spelare som saknar förmågan att slå bollen lika hårt som Serena eller Sharapova är imponerande.

Men Cibulkovas siffror bländade bara tennisvärlden i ett par timmar då Radwanska fullkomligt förnedrade självaste Azarenka med 6-1 5-7 6-0. Hon gjorde en närmast felfri match, men det jag tror kommer sätta käppar i hjulet för henne mot Cibulkova är att 10 av hennes 15 unforced errors var enkla groundstrokes från hennes backhand. Den såg riktigt risig ut, och en Cibulkova i toppform som tror på sig själv kommer att utnyttja detta och slå bollar mot Radwanskas backhand för att tvinga fram unforced errors. En annan sak som talar emot Radwanska är att hennes serve inte var bra mot Vika då hon bara satte 59% av hennes förstaservar. Det måste hon höja till i alla fall 65% om hon ska vinna i två set här.

Detta är en jämn matchup då de två är lika i sitt spel, Cibulkova är dock lite mer offensivt lagd och hade detta spelats innan hennes match mot Halep så hade jag trott att även Cibulkova hade gått in i denna match med en defensiv agenda men efter att ha mobbat bort Halep från planen så tror jag att hon kommer våga mycket mer.

Sedan jag börjat skriva reken har min mus dött och jag har varit tvungen att springa och köpa batterier. Under tiden har oddset på Pinnen gått ner från 1.82 till 1.79, men det är fortfarande mycket spelvärt. Annars ger Betway 1.80 och 5Dimes 1.86.

Lista på övriga spelbolag som erbjuder spelet har ni här:

http://www.oddsportal.com/tennis/australia/wta-australian-open-2014/cibulkova-dominika-radwanska-agnieszka-xfNEXFhN/#over-under;2

Mitt spreadsheet hittar ni här:

http://www.spreadsheet.se/tennis-2014

Lycka till!
Tennis

Cibulkova – Radwanska

 • Postad:
  22 jan 2014
  22:57
 • Rekare: iniestaone
 • Spel: ÖVER 21
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 1,79
 • Spreadsheet: Tennis 2014
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  23 jan 2014
  05:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Aus Open
 • Liga: Aus Open
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

iniestaone 2014-01-23 06:48

Har aldrig sett något liknande, Cibulkova vann med 6-1 6-2. En helt ofattbar utspelning.

iniestaone 2014-01-22 23:03

Jag vet inte varför länkarna inte funkar, om någon har en aning så får ni gärna säga till.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td