Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gojowczyk – Basic

Två långa, hårt servande spelare möts i Heilbronn i andra rundan. Gojowczyk tog en, trots det relativt låga oddset, väldigt imponerande seger mot Brown i raka sets efter 7-6 6-3. Gojowczyk har börjat säsongen mycket bra, han tog sig till final i hans favoritturnering i Doha där han lyckades ta ett set mot Nadal. Just därför var hans tidiga utgång i A.O förvånande, han åkte mot Hanescu i raka set som 1.40 favorit.

Basic å andra sidan är en hårt kämpande bosnisk spelare som tycker om att möta stora servare då de sällan kan göra mycket i hans serve. Nackdelen med Basic är att han själv är en stor servespelare och är inget vidare på returer.

Jag tror att det låga oddset på Gojowczyks är baserat på hans rykte och fina prestation i Doha. Han är endast ca 100 platser före Basic i rankingen och jag tycker inte att det är så stor skillnad på dem, speciellt inte i en inomhusturnering som Heilbronn där serven är så enkel att slå och vinna billiga poäng med. Det hade inte förvånat mig om denna match gått till två tiebreaks.

Basic gjorde mycket bra ifrån sig i sin första omgång i Heilbronn där han förlorade första set mot Kuznetsov men kom in i matchen igen och vann resterande två set med 7-6 6-3. Jag tror inte att han kan besegra Gojowczyk så något realistiskt värde finns inte på Basic trots att t.ex. Pinnacle ger 3.84 gånger pengarna. Egentligen kan det gå hur som helst mellan dessa spelare i tiebreak och därför kan nästan 4 gånger pengarna locka men Gojowczyk är nog alldeles för erfaren och spelsugen för att förlora detta.

Basic underskattas dock rejält, han har ett bra 2013 bakom sig där han besegrade spelare som Janowicz, Fucsovics och Russell och spelar alltid med en stor tro på sig själv.

Linan 21.5 är löjligt låg med tanke på vad det är för spelare som möts här och Bet365 ger generösa 1.90 på överspelet medan NordicBet ger 1.85. De andra bolagen har, så vitt jag vet, inte släppt sina odds för linorna men bättre än 1.90 för över 21.5 blir det knappast så detta bör ni hugga in på omedelbart.

Oddsen för matchen finns här och överspelsoddsen lär dyka upp så småningom på de andra bolagen med:

http://www.oddsportal.com/tennis/germany/heilbronn-challenger-2014/gojowczyk-peter-basic-mirza-pbJ025RO/#over-under;2

Mitt spreadsheet:

http://www.spreadsheet.se/tennis-2014

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

Gojowczyk – Basic

  • Datum:
    23 jan 2014
    12:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Heilbronn
  • Liga: Heilbronn
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

iniestaone 2014-01-23 13:27

Sånt sänker verkligen min motivation. Han spelade så bra i första och ger upp i andra. Inte alls likt honom. :/

maddmax 2014-01-23 13:06

Basic gav upp direkt i andra. Körd.

maddmax 2014-01-23 12:42

Tiebreak i första bådar ju gott.

lillsorken 2014-01-23 08:46

Bra rek det spelar vi på
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td