Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mgladbach – B Munich

Toppmöte i Bundesliga mellan två av ligans fyra mest målglada lag. Båda lagen dras dessutom med skador i defensiven och tvingas mönstra delvis nya backlinjer och mittfält.

Borussia Mönchengladbach (Mgladbach) är Bundesligas fjärde mest målglada lag totalt sett. Hemma är man dock ännu vassare och har gjort flest mål av alla lag. Man gör i snitt 2,06 mål per match och hemma är motsvarande siffra 2,78.
Bayern Munchen är ligans i särklass mest målglada lag. Man gör i snitt 2,62 mål per match och borta är motsvarande siffra ännu något högre: 2,71.

Senaste matchen helt utan mål dessa två lag emellan var i oktober 2003. Sedan dess har det blivit i snitt 3,33 mål per match när dessa lag möts i ligan, och av dessa matcher har det i snitt blivit 3,88 mål per match när Mgladbach haft hemmaplan.

Så till den digra skadelistan inför kvällens match:

I Mgladbach saknas stabila backen Tony Jantschke (spelat 17 av 17 matcher) och rutinerade Roel Brouwers (spelat 5 av 17 matcher) p g a skador men förmodligen även Filip Daems (spelat 6 av 17 matcher). Detta innebär med största sannolikhet att Alvaro Dominguez, som inte spelat en minut sen i oktober p g a skada, kommer starta i backlinjen tillsammans med Julian Korb (som visserligen spelat 8 av 17 matcher i år men fortfarande är ung och orutinerad; har bara spelat 11 matcher totalt på A-lags-nivå och har dragit på sig fyra gula kort de senaste sju matcherna). Offensivt ser det dock fortsatt starkt ut; Raffael och Max Kruse som står för de allra flesta målen startar på topp och mittfältet leds som vanligt av Patrick Hermann och Juan Fernando Arango som tillsammans stått för lika många assist som radarparet på topp.

I Bayern Munchen saknas med största sannolikhet Philipp Lahm (spelat 14 av 16 matcher) och Daniel Van Buyten (spelat 7 av 16 matcher) i backlinjen p g a ryggbesvär. Dessutom saknas Franck Ribery (spelat 13 av 16 matcher), Arjen Robben (spelat 12 av 16 matcher) och Bastian Schweinsteiger (spelat 10 av 16 matcher) på mittfältet, ett stort stort avbräck framförallt defensivt.
Däremot startar målsprutan Mario Mand?uki? på topp som vanligt understödd av Mario Götze och Thomas Müller som efter Ribery står för flest assist.

Båda lagen är alltså fortsatt starka offensivt men kommer att ställas mot försvagat defensivt motstånd.
Över 3 mål till odds över 1,75 finns det värde i enligt mig.

Odds till denna match kan man se här:
http://www.oddsportal.com/soccer/germany/bundesliga-2013-2014/b-moenchengladbach-bayern-munich-KSNoUhUm/#over-under;2
Fotboll

Mgladbach – B Munich

  • Postad:
    24 jan 2014
    14:27
  • Rekare: Calatan
  • Spel: ÖVER 3
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,06
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    24 jan 2014
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: A-League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tilleyy 2014-01-24 15:27

Bra rek, rygg 3u!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td