Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mgladbach – B Munich

Roligare match på en fredagskväll får vi leta efter. Målgalda Mönchengladbach som går som tåget på hemmaplan tar emot världens bästa lag, Bayern München. M\'gladbach har 8/1/0 på hemmaplan med imponerande 25-7 i målskillnad. Bayern München har 5/2/0 på bortaplan med 19-3 i målskillnad. Tror Bayern\'s få insläppta mål höjer oddset något, låt oss säga att man släppt 6-7 mål istället ligger oddset på 1,50, så fungerar bolagen.

Tycker inte det är självklart att Bayern ens vinner det här mötet, och kollar vi på inbördes har 4 raka ligamatcher slutat med att båda lagen gör mål. Tror till och med att M\'gladbach kan göra flera mål, kanske 2-3st till och med. Hur som helst så lär det bli en oerhört målrik historia, jag säger 3-4 för att vara lite rolig, och om någon vill hugga är oddset riktigt högt på det slutresultatet.

Blir ingen längre rek, men ni hajar grejen. In och checka M\'gladbach\'s hemmastatistik så förstår ni varför dem lär göra mål, och att Bayern gör mål tar jag förgivet.

Tack för mig!
Fotboll

Mgladbach – B Munich

 • Postad:
  24 jan 2014
  16:49
 • Rekare: MrBwino
 • Spel: BLGM Ja
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,78
 • Info: Båda lagen gör mål
 • Bolag: Betvictor
 • Datum:
  24 jan 2014
  20:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: Bundesliga 1
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MrBwino 2014-01-24 17:48

Jo naturligtvis, men den viktigaste infon är ute. Skador/avstängningar talar för spelet, lagens målform och inbördes talar också för. Allt som behöver vetas

Pilkast 2014-01-24 17:18

Om du rekar - är det inte du som skall göra jobbet åt oss...? ;-)

Lycka, till...!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td