Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sijsling – Arnaboldi

Arnaboldi har överraskat i Heilbronn rejält med att slå Fischer i tre och sedan besegra Kavcic med 7-5 7-6. Han har varit svår att bryta på dessa snabba inomhusbanor och jag tror att han kommer hänga med Sisjling bra.

Sijsling besegrade Donskoy med 6-4 6-4, han gjorde inget speciellt utan utnyttjade två svaga games from Donskoys serve samtidigt som han höll sin egen relativt lätt. Han servar, som tidigare sagt, bra men saknar mycket annat. Mot Arnaboldi tror jag att det blir extra svårt då Arnaboldi är vänsterhänt och Sijsling saknar spelsinnet för att vinna stort mot en vänsterhänt spelare.

Arnaboldi var riktigt bra mot Kavcic, en prestation som helt klart kommer att ge honom självförtroende inför denna matchen. Dock så tror jag inte att han kommer att bryta Sijsling, men han ska helt klart kunna ta matchen över denna jättelåga linan som säkerligen är så pass låg för att Arnaboldi annars inte är en särskilt bra spelare, i alla fall inte jämfört med Sijsling. Men ranking säger inte allting, och om Arnaboldi kan hålla samma nivå här som mot Kavcic så tror jag att han kan förlora denna matchen med minst ett tiebreak.

Oddsen för över/under 20.5 kan ni se här:

http://www.oddsportal.com/tennis/germany/heilbronn-challenger-2014/sijsling-igor-arnaboldi-andrea-StiGunUu/#over-under;2

Som ni kan se så sticker Bet365 ut lite grann då de är de enda som ger 1.72.

Mitt spreadsheet finns här:

http://www.spreadsheet.se/tennis-2014

Är fortfarande lite bedrövad över Basics dåliga insats i andra set igår men idag är en ny dag och jag tror verkligen på denna rek.

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

Sijsling – Arnaboldi

  • Datum:
    24 jan 2014
    12:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Heilbronn
  • Liga: Heilbronn
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

iniestaone 2014-01-24 13:46

Jag vet inte, synd att jag spelade så fort. Arnaboldi servade nyss hem 5-4 i andra så spelet är inne i alla fall. Stod dock 0-30 vid 4-4 och jag trodde att han skulle förlora men han räddade 5 breakbollar och tog det till slut. Han håller jämna steg med Sijsling men kan bara inte ta poäng på hans serve.

BroderH 2014-01-24 12:12

Överlinan är på 1,90 nu! Varför?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td