Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cetkovska – Van Uytvanck

Unibet erbjuder 1.60 för en Van Uytvanckvinst och det tycker jag är mycket spelvärt.

Hon har inte presterat särskilt bra i år, hon lyckades ta sig till Hobart efter tre kvalmatcher men föll direkt mot DellAcqua. Därefter åkte hon mycket överraskande ut mot Razzano i Australian Open i första omgången efter två tiebreaks. Idag möter hon en Cetkovska som inte spelat en match sedan 8de oktober förra året och det bör bli en enkel vinst. Van Uytvanck är mycket talangfull och har redan nu en serve som håller hög klass på WTA touren samtidigt som hon är en klassisk baslinjespelare som förvisso sällan slår errors men inte heller ofta slår winners, eller tar många poäng överhuvudtaget.

Mot många spelare räcker hennes spelsätt inte till idag, därför är hon inte än en topp 100 spelare men mot Cetkovska kommer det räcka till mer än väl. Hon kommer att spela tålamodigt och slå tillbaka en hel del bollar från baslinjen och få Cetkovska att jaga bollen från ena sidan av planen till den andra och trötta ut henne rejält. Cetkovska är som sagt väldigt matchotränad och om hon orkar med mer än ett set mot Van Uytvanck så blir jag imponerad.

Just för att det är WTA och skrällarna är många så vågar jag inte spela 2-0 på Van Uytvanck, men en vinst är helt klart spelvärt.

1.60 ges, förutom av United, även av Paf, 888Sport och Tempobet. Annars ger 5Dimes 1.57 och MarathonBet 1.59. Van Uytvanck är spelvärd även till de oddsen.

Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Tennis

Cetkovska – Van Uytvanck

  • Datum:
    25 jan 2014
    17:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Paris
  • Liga: Paris
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td