Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ipswich – Reading

Tycker att Reading, som fångat en uppvind under januari, är mycket spelvärt till över 3 gånger pengarna borta mot ett Ipswich helt ur form.

Ipswich har tappat 4 placeringar de senaste fem omgångarna och börjar förlora kontakten med playoffplatserna för uppflyttning. Man huserar just nu på tionde plats med 36 poäng och +6 i målskillnad.
Reading å andra sidan har klättrat 3 placeringar de senaste fem omgångarna och är nu med och slåss om en av de fyra playoffplatserna för uppflyttning. Har just tagit sig upp på sjätte plats med 41 poäng och målskillnaden +9.

Om vi djupdyker lite i formen så har Ipswich 1 vunnen, 2 oavgjorda och 2 förluster samt målskillnaden 6-6 med sig i bagaget från de fem senaste omgångarna. Bland dessa resultat kan nämnas förlusten senast mot Millwall samt 1-1 mot både Charlton och Bournemouth; samtliga dessa tre lag riskerar att dras med i bottenstriden vad det lider och är lag som man borde slå om man aspirerar på uppflyttning.
Reading har 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster samt målskillnaden 9-6 på sina fem senaste. Här skall nämnas urladdningen 7-1 hemma mot Bolton i senaste omgången samt den hedervärda bortaförlusten 1-0 mot ligaledarna Leicester och 1-1 mot femman Nottingham.

Ipswich fick Luke Hyam skadad i senaste ligamatchen. Hyam är en rutinerad mittfältare som spelat 24 av 26 matcher hittills i år. Borde vara ett avbräck för Ipswich.
Reading har visserligen en handfull spelare på skadelistan men det har sett likadant ut de senaste veckorna. Kan t o m vara så att mittfältet får tillbaka Danny Guthrie (23 matcher i år) och/eller Hal Robson-Kanu (18 matcher i år) till matchen på lördag. Hur som helst ingen försämring mot de senaste matcherna.

Lyfter man blicken bortom den nuvarande formen och skadelistor så har Reading vunnit de fem senaste mötena med Ipswich, nu senast i augusti i fjol då man vann med 2-1 hemma. Senast Ipswich vann var i april 2010.

Ipswich är alltså ett lag ur form och läser man de senaste matchrapporterna så pratas det mycket om frustrationen i omklädningsrummet. Skadan på rutinerade mittfältaren Hyam förvärrar förmodligen saken än mer. Dessutom har man haft svårt för just Reading de senaste åren.
Reading å andra sidan har under januari hittat formen och kommer från två raka vinster med målskillnaden 8-1. Skadeläget ser inte sämre ut än det gjort den senaste månaden; det kan rent av vara så att man får tillbaka en eller två rutinerade mittfältare till lördag.

3,57 som Pinnacle erbjuder är definitivt spelvärt. (Om inga förutsättningar ändras tycker jag faktiskt att den raka tvåan har ett värde ända ner till någonstans runt 2,75).

Odds till denna match kan man se här:
http://www.oddsportal.com/soccer/england/championship-2013-2014/ipswich-reading-YBDqVeQH/
Fotboll

Ipswich – Reading

 • Postad:
  23 jan 2014
  00:52
 • Rekare: Calatan
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,57
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 jan 2014
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Championship
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td