Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lazio – Juventus

Juventus åker till huvudstaden för att möta Lazio.

Ett Lazio som fått ett lyft sedan Reja tog över och man har nu tre vinster, ett kryss och en förlust på de senaste fem matcherna.
Man har haft stora problem med skador och avstängningar de senaste matcherna och det fortsätter även att störa.
Spelare out: O. Onazi (12/0/2), S. Lulic (15/2/1), S. Radu (10/0/0), A. Konko(8/0/0), H. Ederson (9/1/1), D. Novaretti (4/0/0). Lägg därtill S. Mauri som varit avstängd under hela säsongen pga inblandning i en spelarskandal.

Man spelar bra på hemmplan, endast två förluster mot Napoli och Genoa samt kryss mot Fiorentina och man har vunnit de matcher man förväntas vinna i princip.

Men! Motståndarna heter Juventus, ett Juve som i år är oslagbart i ligan. Man har 12 raka vinster. Endast en förlust och ett kryss denna säsongen.
Man kommer ställa upp med sånär bästa laget. Endast Chiellini som saknas pga avstängning och där kliver Ogbonna in, helt okej backup.

Juventus och Lazio har denna säsongen redan möts två gånger. Första gången i Super Cup-finalen som inledde säsongen. Där vann Juve med förkrossande 4-0 och sedan möttes man redan igen i omgång två. Då vann Juve med 4-1.
På de senaste fem mötena vann Lazio det första mötet, sedan ett kryss och nu tre raka vinster till Juve.

Conte har gjort klart att ligan är prio ett då man satte ut ett b-betonat lag i cupmötet mot Roma och förlorade med 1-0.

Juventus är en klass bättre än Lazio om inte två. Och med det ostabila försvarsspelet som Lazio visat upp under säsongen kan det nog rassla till både en och två gånger bakom Marchetti.

Troliga evlor:
Lazio 3-4-2-1 Marchetti - Biava- Ciani - Dias - Cavanda - Biglia - Ledesma - Crecco - Candreva - Hernanes - Klose

Juventus 3-5-2 Buffon - Barzagli - Bonucci - Ogbonna - Lichsteiner - Vidal - Marchisio - Pogba - Asamoah - Tevez - Llorente
Fotboll

Lazio – Juventus

  • Postad:
    24 jan 2014
    12:22
  • Rekare: Seebbo
  • Spel: 2 -0.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,74
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    25 jan 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td