Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wolfsburg – Hannover 96

Spelet är Niedersachsen derbyt mellan Wolfsburg (5 a i BL) och Hannover (13). Det är två lag som efter uppehållet befinner sig i lite olika situationer. Hannover fick på nyårsafton en ny tränare men har även fått offensiv förstärkning genom lettiska anfallaren Rudnevs från Hamburg. Medan Wolfsburg har förstärkt med belgiske stjärnan Kevin de Bruyne från Chelsea. KdB var när han var i Bremen mkt bra och lär knappast vara sämre nu när han omges av bättre spelare än han gjorde i Bremen. Och Wolfsburg har överhuvudtaget ett bättre lag än Hannover med bland annat brassestjärnan och tidigare BM spelare Luiz Gustavo i laget och även en annan gammal BM spelare i form av Ivica Olic.

Wolfsburg har enbart två poängtapp hemma i år i ligan och det var mot Hamburg (X) och en förlust mot jumbon Braunschweig men den matchen är lite speciell sedan Braunschweig också kommer ifrån Niedersachsen, men tror inte ska påverka mitt spel då det jag har sett av Hannover borta har varit riktigt dåligt. Av de toppkonkurrenter som de har mött hemma så har de besegrat både Schalke 04 och Dortmund.

Medan Hannover endast har vunnit en match borta under säsongen och det var i augusti i tyska cupen borta mot Regionalliga (fjärde högsta nivån i tyska seriesystemet) laget i början av augusti. Kan även vara värt att tillägga av de 11 matcher som spelats sedan säsongen 11/12 där Wolfsburg varit hemmalaget så har Hannover endast tagit poäng i två (början av förra säsongen och under 2006/2007 års säsong).

Saknas gör:
Wolfsburg:
Vieirinha (6/1)
Jan Polak (10/0)
Ochs (9/0)

Hannover:
Felipe (0/0)
Pander (3/0)
Sobiech (16/3)
Ya Konan (6/1)

Så båda lagen har i princip fullt manskap och skulle misstänka att elvorna kan sett ut ungefär så här efter en del research (baserat på tidigare matcher, nyförvärv samt spekulationer från bland annat Whoscored.com).

Wolfsburg:
Bengalio
Rodriguez-Knoche-Naldo-Träsch
Gustavo-Medojevic
KdB-Arnold-Diego
Olic

Hannover:
Zieler
Cherundolo-Marcelo-Shulz-Pocognoli
Schlaudraff-Stindl-Schmiedebach-Huszti
Rudnevs-Diuouf

Knep spelet för någon dag sedan till 2.04 @Marathon. Hade spelat ner till 1.9 och i nuläget så är oddshögsta 1.98 @Pinnacle och Bet365 vilket jag hade gått in på. Flatbettar 1 U. För att förtydliga så har jag spelat -1 AH Wolfsburg med flatinsats 1 U
Oddsjämförelse: http://www.oddsportal.com/soccer/germany/bundesliga-2013-2014/wolfsburg-hannover-6qQcRjE6/

Reksheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/24088.

Kommentera och ge kritik om ni vill så ska jag försöka svara och ta till mig så mkt av det jag kan.
Fotboll

Wolfsburg – Hannover 96

 • Postad:
  25 jan 2014
  02:44
 • Rekare: kusagwa
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,04
 • Spreadsheet: rekar
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  25 jan 2014
  15:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: Bundesliga 1
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kusagwa 2014-01-25 17:36

Dessvärre en 1-3 förlust
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td