Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cagliari – AC Milan

Det är bara måndag, men ändå blickar vi fram mot veckoslutet. Här tror jag på ett nyfött Milan mot ett avstängningsdrabbat Cagliari.

Läget i Cagliari.
Turbulent. Man har sålt sin bästa spelare i Radja Nainggolan, klubbpresidenten gick idag ut och sa att han kan tänka sig att sälja alla spelare som vill lämna, för 'vem vill spela i den här bedrövliga klubben?'. Det är oklarheter kring om man ska få spela sina hemmamatcher på sin nybyggda arena eller om man tvingas fortsätta spela på andra sidan Italien, i Trieste.
Formen är enligt följande: V-O-O-O-F-F.

+ Laget har presterat bättre än formen kanske visar de senaste matcherna. De två senaste förlusterna kom mot Juventus och mot Atalanta, i en match man vann på poäng, med bred marginal.
+ Man är relativt bra på fasta situationer, en svaghet hos Milan.

- Man har stora, stora avbräck i anfallet inför denna match. Ibarbo och Pinilla är båda avstängda medan Nenê också är otillgänglig.
- Nainggolan är såld och, även om de inte bör skämmas i de två matcher de gjort utan honom, så har de förlorat båda.
- Laget visar sig ofta vara dåligt på att försvara sig mot individuella prestationer, vilket i stort sett är Milans spelidé.

Läget i Milan.
Laget har en ny tränare, Seedorf, som spelar en fotboll som skiljer sig markant från den Allegri spelade.
Man använder sig av en 4-2-3-1 med högt presspel och mycket bollinnehav. I matchen mot Hellas Verona sågs många goda intentioner, något som med största sannolikhet bara kommer att bli bättre ju mer samspelta de offensiva spelarna blir.
Statistiken från matchen igår understrycker den stora skillnaden; Man vann bollen i snitt 5 meter högre upp i banan än tidigare matcher, med nästan 70% bollinnehav hade man över 800 bollkontakter, vilket är ca 200 bättre än genomsnittet för säsongen.
Detta gör givetvis tidigare statistik för laget mindre betydelsefull, men för sakens skull är detta Milan formrad de senaste matcherna: O-O-F-V-F-V.

+ En tydlig entusiasm i laget.
+ Laget kommer bara att bli bättre efter varje match, när anfallsspelarna blir samspelta. Goda intentioner har skådats.

- Man spelar i Coppa Italia i veckan, en turnering man satsar på att vinna. Detta kan ta energi, fokus och i värsta fall skador. Det är dock tre dagar mellan matcherna.
- Uselt bortafacit denna säsong.


Jag tror på Milan i denna match, och kniper tidigt då jag väntar mig oddsdropp. Jag blundar lite för Milans dåliga statistik på bortaplan då man är ett helt annat lag nu. Det jag tar med mig är i så fall att Cagliari efter vinteruppehållet gått uselt poängmässigt, i synnerhet efter försäljningen av Nainggolan.
Jag kan inte se att Cagliari ska mäkta med att göra mål på Milan utan de tre framstående anfallarna som saknas. Samtidigt har jag svårt att se att Milan ska undvika att göra mål med Honda, Kakà, Balotelli mot Cagliaris försvar som visat sig svaga mot individuella prestationer.

Jag hade spelat Milan ner till 1.8-1.85 (med andra ord fint värde på samtliga sidor i dagsläget), beroende på hur hög marginal man trivs med. Jag hade gått upp ännu ett snäpp i insats (nu 5/10U), om det inte vore för att det är 6 dagar kvar och en match i Coppa Italia emellan.

Forza Milan!
Spela på Betsson och få Se bonus här
Fotboll

Cagliari – AC Milan

  • Datum:
    26 jan 2014
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-01-20 21:52

Jo, det är jag medveten om. Även om han är den av presidenterna vars galenskap-stämpel faktiskt kan vara befogad enligt mig. Oavsett visar det på lite turbulens i min mening. Det är i alla fall inte stabila uttalanden från klubbens ledare.

Seebbo 2014-01-20 20:05

Angående president Massimo Cellino's uttalande så sa han samma sak för några veckor sedan (om det nu inte är den gången du menar). Jag tror det är mycket tomma ord. Cellino vill sätta press på kommunen angående arenan genom att hota med att man i princip vill sälja ut sin plats ur Serie A.

Bara ett lite info angående det. Trevlig rek annars med bra infor men jag avstår
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td