Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dominick Cruz – Renan "Barao" Pegado

Här kommer ytterligare ett tips om ett bra odds på en match som i min mening är 50-50. När oddsen släpptes för några dagar sedan låg oddset på Cruz på runt 3.2 men det har nu snabbt sjunkit ner till 2.79. Jag tror att det kommer att sjunka ytterligare.

Cruz är regerande bantamweightmästare och har segrar mot samtliga övriga i toppen av viktklassen; Faber, Benavidez, Johnson osv... Han har nu varit skadad och borta i över två år så det är alltid osäkert i vilken en fighter han kommer tillbaka i efter ett sådant uppehåll. Innan hans skada var han dock helt outstanding och besegrade bra motstånd på löpande band i tuffa fighter. Han är extremt rörlig, har bra brottning och bra stand-up och brukade ha en stabil placering på pound for pound-rankingarna innan hans långa skadeuppehåll förflyttade honom från de listorna.

Barao å andra sidan är verkligen ingen dålig fighter utan har sett ut som ett monster i bantamweightklassen i Cruz frånvaro och var till exempel mer överlägsen mot Faber än vad Cruz var. Han har fantastisk stand-up med brutala leg kicks och bra brasiiansk ju-jutsu. Han har också den längsta segersviten inom MMA på den här nivån, 30 raka segrar.

Han dock aldrig mött någon lika bra som Cruz så det här kommer bli hans svåraste test och så hög favorit som oddsen säger tycker jag verkligen inte att han är. Det är givetvis svårt att säga i vilket skick Cruz kommer tillbaka i efter 2 års skada men innan han försvann har han lyckats kontrollera samtliga sina motståndare med sin snabbhet och sin stående brottning. Till 2.79 tror jag att han har goda möjligheter att göra samma sak mot Barao och vinna en ful clinchmatch över 5 ronder även om det är en svår match att förutsäga och man absolut inte ska underskatta Barao.
MMA

Dominick Cruz – Renan "Barao" Pegado

  • Postad:
    02 nov 2013
    10:55
  • Rekare: wintermute
  • Spel: 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 2,79
  • Bolag: Sportbet
  • Datum:
    19 nov 2013
    12:30
  • Sport: MMA
  • Land: USA
  • Liga: Annat
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Moffegrev 2014-01-14 11:01

Släng reken, Cruz är skadad och fighten avblast.

Pluskas 2013-11-23 18:49

Varför är reken flyttad till arkivet när den inte är avgjord än?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td