Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester City – Chelsea

Första reken på en månad för min del. Jag hoppas att resultaten från mina rekar ska fortsätta på samma goda spår som det gångna året avslutades.

Tycker mig ha hittat ett bra spel, som jag tror har klart bra chans att sitta till dubbla degen.

21:00 på måndag kväll är det dags för stormöte i Premier League. Ligans kanske två hetaste guldaspiranter, Chelsea och Manchester City drabbar samman på Citys hemmaarena Etiham Stadium.
Med två lag av den här kalibern så kommer detta garanterat att bli en grymt sevärt fight, och självklart vill man ha något bra spel att följa på en sån här stor match!

Jag spelar X2 i denna match till ca 2 ggr pengarna.

Manchester City - går som tåget och toppar Premier League på 53 poäng. Hemma på Etiham har man varit otroligt bra och vunnit 11/11 matcher. På bortaplan har man varit lite sämre där man har tappat poäng vid 6/12 matcher efter 6-2-4. I sin senaste match krossade man Tottenham trots bortaplan med 5-1. Aguero gjorde 1-0 tidigt i matchen men gick av skadad i paus. Laget har givetvis många bra spelare bakom Aguero. Till denna matchen spelar man troligen med Negredo och Dzeko på topp eller eventuellt bara en av dom.
Lagets näst bäste målgörare är den gamle Toure som har gjort 12 baljor i ligan i år, riktigt starkt. Citys målskillnad är 68-26 vilket är oerhört bra såklart.

Chelsea - har verkligen hittat spelet efter en lite knackig inledning. Laget är riktigt starkt på alla positioner och jag skulle vilja säga att det är det laget i PL med klart mest bredd i! Senaste matchen hemma mot West Ham lyckades inte Chelsea näta och matchen slutade således 0-0. Ett högst orättvist resultat då Chelsea dominerade totalt, utan att lyckas få hål på ett extremt tillbakadraget West Ham. Före det har Chelsea spelat riktigt bra och segrat i 5 raka ligamatcher.
Även målskyttet har släppt till, och det har inte bara varit uddamålssegrar som Mourinho gärna har bjudit oss på tidigare. 2 av dessa 5 segrarna är tagna mot Liverpool och Manchester United.
Chelsea har precis likt City varit klart bäst på hemmaplan, och har 10-2-0 på hemmaplan medan man är 5-3-3 på bortaplan. Chelseas målskillnad är denna säsongen 43-20. Chelsea har släppt in 3 mål på de senaste 8 ligamatcherna!

Skadeläget - i vanliga fall med en frisk Aguero på planen så hade jag bedömt spelet som sämre men ändå spelbart. Han har ju visat sig vara klart viktig. Under Augeros senaste skada klarade man sig ur många matcher med uddamålsvinster och spelet såg klart sämre ut. I övrigt ser jag 3 mittfältare på deras skadelista Nasri, Garcia och Milner och även om inte alla är ordinarie så saknas ändå stora delar av det totala mittfältet.
För Chelseas del så saknas Torres från startelvan.
Inget av lagen har gjort några större förluster under Silly season om man bortser från Matas övergång till United.

Matchbild - här möts laget som har gjort i särklass flest mål i ligan (City 68) och laget som släpper in minst mål i ligan (Chelsea 20) Dock tror jag inte att matchbilden kommer sådan att City tillåts äga bollen alldeles för mycket här, utan jag tror på ett böljande spel med en stark defensiv, förhoppningsvis en rolig match! City är kanske mer kända för sitt anfall än sitt försvar och jag tycker Chelsea har en stark offensiv som äntligen har börjat producera och jag kan lätt se Chelsea göra både 1 och 2 mål här och då kommer det garanterat bli jättesvårt för City att ta en seger här, då Chelsea knappt släpper in några mål överhuvudtaget.

Sammanfattning - Om jag måste välja ett specifikt tecken på denna matchen så får det bli krysset. Känns som bägge lagen kan vara relativt nöjda med ett oavgjort resultat i denna kamp. City får behålla sin serieledning och förlorar iaf inte mot ett starkt Chelsea trots att man saknar Aguero, samt att Chelsea kan tros vara ganska nöjda med en pinne i denna matchen då man möter starka City på bortaplan, som ingen har plockat poäng av tidigare i år. Inget av lagen vill såklart inte tappa poäng mot den andre, och än mindre eftersom dom kommer vara huvudkonkurrenter om guldet denna säsongen. Jag tycker iaf inte att en City seger känns given denna gång!

Min chansvärdering av matchen är 1:a 35% X: 40% 2:a 25%. Så när vi erbjuds 2 ggr pengarna på X2 så känns det givet att spela. Men City är ju såklart väldigt bra även utan Augero och det får bli medelinsats på detta spel (10 Units) samt att jag lägger 3 units på det raka krysset till 3,8 ggr.

Hur som helst blir det en härlig match att följa!

Vill ni se mina tidigare resultat från alla mina rekar här på Sharps, så finner ni dom i mitt spreadsheet.

Lycka till om någon tar rygg
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Manchester City – Chelsea

  • Datum:
    03 feb 2014
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Schdefan 2014-02-04 09:07

Bra rekat!

Migge 2014-02-03 23:12

Bra rekat som vanligt! Man tackar!

jocklon 2014-02-03 23:00

0-1 och 7 Units plus på reken!
Grym match för övrigt, som höll högsta klass... Riktigt underhållande.. Chelsea hade bra kontroll på matchen efter sitt ledningsmål med mycket stabilt försvarsspel.. Att laget har släpp in 3 mål nu i de senaste 9 ligamatcherna trots möten med united, pool och city säger ju allt om hur bra det försvaret är... Och Mourinho på det

BroderH 2014-02-03 22:59

Snygg rek!

jocklon 2014-02-03 20:52

10 min kvar till matchstart och oddset har nu droppat rejält och vi erbjuds nu endast 1,82 för samma spel, så det känns ju bra att man sitter på bra värde iaf
Nu håller vi tummarna för att spelet sitter oxå!

Perfection 2014-02-03 10:11

Den tar vi! Bra rek!

lillsorken 2014-02-03 09:01

Bra rek den spelar vi

jocklon 2014-02-03 00:09

Ska säga att spelet finns nu till 2,05 hos bet365 om man spelar asian hcp Chelsea +0,5
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td